Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jubilejas festivāls aizvadīts mierīgi

Jubilejas festivāls aizvadīts mierīgi
20.08.2006 14:34

0

Atslēgvārdi

30.festivāls “Liepājas dzintars” aizvadīts salīdzinoši mierīgi, pastāstīja Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Informācijas nodaļas speciāliste Ilze Kozika. Pašvaldības policijas darbinieki strādāja festivāla teritorijā, nodrošinot sabiedrisko kārtību un drošību. Viņu novērojumi rāda, ka festivāla norises vietā publika bijusi solīda – galvenokārt vidēja gadu gājuma ļaudis, kas pratuši uzvesties. “Vienīgi atkritumu urnu bija par maz,” atzina I. Kozika: “Lai nokļūtu pie gružu kastes, bija jāiet pāri visam stadionam, tādēļ pēc pasākuma laukums izskatījās kā pēc kara.”

Nopietni pārkāpumi festivāla teritorijā netika konstatēti. Sastādīts viens pārkāpuma protokols. Kāda dāma alkohola reibumā tika aizturēta pie caurlaides, jo nepiedienīgi uzvedās – lamājās necenzētiem vārdiem. Sievieti nogādāja policijas Īslaicīgās aizturēšanas telpās dulluma izgulēšanai.

Pēc I. Kozikas teiktā, vairāk darba bija Valsts policijas darbiniekiem, kuri rūpējās par kārtību un drošību ārpus pasākuma norises vietas. Kā informēja Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse, lai gan notika 12 ceļu satiksmes negadījumi, cilvēki, par laimi, nav cietuši. Kopumā pārbaudītas 108 personas. Noformēti 56 protokoli: pieci – par transporta līdzekļa vadīšanu reibumā (viens no tiem bija kāds skūtera vadītājs, kura izelpā konstatētas 3,02 promiles, bet kāds riteņbraucējs pa Ganību ielu brauca 4 promiļu reibumā); 15 protokoli – par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu; septiņi – par alkohola lietošanu un atrašanos alkohola ietekmē sabiedriskā vietā; trīs – par to pašu pārkāpumu atkārtoti gada laikā; divi – par sīko huligānismu; divi – par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgām prasībām; divi – par administratīvo noteikumu neievērošanu. Pūlī aizturēta viena persona, kura nav izcietusi trīs dienu administratīvo arestu, kā arī trīs personas nogādātas Pašvaldības policijas apsaimniekotajā atskurbtuvē.


Lai nokļūtu pie gružu kastes, bija jāiet pāri visam stadionam, tādēļ pēc pasākuma laukums izskatījās kā pēc karalauka.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz