Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Startēs jaunā sezona Liepājas atklātajā čempionātā boulingā

Startēs jaunā sezona Liepājas atklātajā čempionātā boulingā
Foto: Publicitātes
03.02.2020 14:04

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Otrdien, 4. februārī pulksten 18 atpūtas un izklaides centrā ”Dzintara boulings” ar pirmo posmu sāksies 2020. gada Liepājas atklātais čempionāta boulingā, portālu informējis Liepājas atklātā boulinga čempionāta organizators Kristaps Ruicēns.

Pērnā gada sezona noslēdzās pirms gadu mijas ar krāšņu finālturnīru un varenu lietuviešu triumfu, aizņemot visu goda pjedestālu. Šī sezona solās būt vēl aizraujošāka, jo čempionātam dalību pieteikuši vēl vairāki pieredzējuši un spēcīgi spēlētāji no LIetuvas, kā arī pašmāju bouleri ir apņēmības pilni revanšēties par iepriekšējo sezonu.

Šogad čempionāta nolilkumu skārušas vērienīgas pārmaiņas. Pieaugot konkurencei, mainījusies ir kvalifikācijas izspēles kārtība un kopvērtējuma punktu sistēma. Ja līdz šim dalībnieki kvalifikācijā aizvadīja sešas partijas un cīnijās par vietu labāko astoņniekā, tad šogad kvalifikācija sastāvēs no piecām partijām un notiks cīņa par vietu labāko sešpadsmitniekā, kur bouleri aizvadīs izslēgšanas spēļu stadiju divās partijās. Nemainīgs paliek finālistu skaits katrā posmā 8. Arī punktu sistēma ir mainījusies un punkti tiks piešķirti proporcionāli iegūtai vietai atkarībā no dalībnieku skaita katrā posmā. Visas sezonas garumā bouleriem būs jācīnās par vietu decembra finālturnīrā, kurā tiesības piedalīties būs 32 labāko rezultātu īpašniekiem kopvērtējumā. Šogad Liepājas boulinga čempions iegūs ceļojumu balvu – jūras kruīzu, ko piedāvā tūrisma aģentūra ”Ap Sauli” sadarbībā ar ”Tallink Latvija”. Regulārā turnīra uzvarētājs iegūs portatīvo datoru no ”Liepājas Datoru Centra”. Čempionāta laureātiem vērtīgu boulinga ekipējumu nodrošinās nekustamo īpašu uzņēmums ”Sandlers Nami”.

Čempionāta organizatori lūdz ņemt vērā, ka dēļ lielās intereses ir jāveic priekšreģistrācija katrā posmā un dalībmieku skaits ir ierobežots. Reģistrēšanās mājaslapā www.dzintaraboulings.lv, Liepājas atklātā boulinga čempionāta sadaļā.

Liepājas atklāto čempionātu boulingā organizē biedrība ”Liepājas boulinga klubs” ar Liepājas pilsētas atbalstu. Čempionāta informatīvais atbalstītājs portāls ”liepajniekiem.lv”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz