Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā viesosies “Kalev/Cramo” no Igaunijas

Liepājā viesosies “Kalev/Cramo” no Igaunijas
11.03.2010 16:47

Piektdien, 12. martā, MasterCard Baltijas Basketbola līgas spēli savās mājās aizvadīs ”Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems “Kalev/Cramo” basketbolistus no Igaunijas. Spēles sākums pulksten 18:00.

Abām komandām šī būs otrā savstarpējā spēle šajā sezonā. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Tallinā decembra vidū pārāki izrādījās mājinieki, kuri liepājniekus pārspēja ar rezultātu 88:79, taču šoreiz spēle norisināsies savu skatītāju klātbūtnē.

Skatoties no turnīra tabulas viedokļa, mūsu Ziemeļu kaimiņiem uzvara ir vajadzība par visu cenu, jo komanda aktīvi cīnās ar “VEF” basketbolistiem par pēdējo 6. vietu turnīra tabulā, kas nodrošinātu iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Taču viena no komandām būs lieka, kas sola interesantas un spraigas regulārā čempionāta beigas.

Savukārt, liepājnieki šobrīd turnīra tabulā atrodas 9. vietā 10 komandu konkurencē un ir diezgan droši, ka šajā pozīcijā “Lauvas” arī noslēgs savu līdzdalību BBL regulārajā čempionātā. Priekšā esošajai “Valmiera” komandai ir piecas uzvaras un ir maz ticams, ka divās atlikušajās regulārā čempionāta spēlēs “Lauvas” izcīnīs divas uzvaras.

Atpūta liepājniekiem pēc igauņu vizītes Liepājā būs ļoti īsa, jo jau nākamajā dienā “Lauvām” būs jāaizvada sava pēdējā BBL regulārā čempionāta spēle, kad izbraukumā būs jātiekas ar “Šiauļai” komandu. Cerams, ka liepājnieki parādīs labu sniegumu un abas gaidāmās spēles pieliks cienīgu punktu šā gada MasterCard Baltijas Basketbola līgas sezonai.

Mārtiņš Kozlovskis,
LOC sporta projektu vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz