Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Airē, pucējies un vinnē zāles pļāvēju

Airē, pucējies un vinnē zāles pļāvēju
02.06.2010 10:54

Atslēgvārdi

12. jūnijā Liepājas ūdeņos 4. reizi norisināsies eko-ūdenstūrisma sacensības “Liepājas regate 2010”, kuras organizē kanoe laivu nomas uzņēmums “Sofijas laivas” sadarbībā ar “RM Siltums”.

Ikvienam sacensību dalībniekam būs iespēja kļūt par jauna benzīna zāles pļāvēja īpašnieku. Veiksminieks tiks noskaidrots sacensību noslēgumā.

Šogad regate notiks trīs distancēs – 19 km distancē (Nīcas tilts Bārtas upē – “Libava”), 8 km distancē (Pērkones kanāls – “Libava”) un kā jaunums tiek piedāvāta 2 km distance jeb “Tautas klase” (Vecā ostmala 1 – “Libava”), kurā aicināts piedalīties ikviens ar savu nemotorizēto peldlīdzekli. Šajā distancē svarīgākais būs pucēšanās un piedalīšanās prieks.

Sacensībās pirmajās divās distancēs tiks vērtētas trīs disciplīnas – komandas ātrums distancē, eko etaps, kā arī sacensību dalībnieku atjautība viktorīnā “Liepāja – pilsēta pie ūdens”. Uzvarētājus gaida diplomi un pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem ”RM Siltums” un ”Stokker”. Visatjautīgākie sacensību dalībnieki saņems balvu no brain.draugiem.lv.

Tā kā pagājušajā gadā mūs patiesi priecēja gan lieliskā Simpsonu ģimenīte, gan īsta līgava un līgavainis, gan banānu mīļotāji mērkaķi un rūķīši ar dāvaniņām un eglīti, tad arī šogad aicinām ļauties ūdens karnevāla priekam. Komandu oriģinālāko noformējumu izvērtēs neatkarīga žūrija, un trīs atraktīvākie saņems balvas no ”Sofijas laivas” un ”Aldaris”.

Sacensību finišā pie atpūtas centra “Libava” visus dalībniekus cienās ar gardu lašu zupu.

Kanoe laivas varēs iznomāt no ”Sofijas laivas”, kā arī ikviens tiek aicināts piedalīties ar savu peldlīdzekli sev izvēlētajā distancē.

Sacensību nolikumu, pieteikuma anketas un distanču kartes atradīsiet www.sofijaslaivas.lv. Pieteikumus sūtiet uz [email protected].

Īpašs paldies sacensību “Liepājas regate 2010” atbalstītājiem: RM Siltums, AS “Aldaris“, Liepājas ezeru biedrībai, Stokker, restorānam “Libava”, SIA “Eko Kurzeme” un brain.draugiem.lv.

Visi sportiskie, azartiskie, atjautīgie un atraktīvie tiek gaidīti uz starta 12. jūnijā!

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz