Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

16. jūlija horoskops liepājniekiem: kas tevi šodien sagaida?

16. jūlija horoskops liepājniekiem: kas tevi šodien sagaida?
16.07.2020 00:00

liepajniekiem.lv

AUNS. Diena, kad nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, lai pēc tam nav jānožēlo. Pievērs uzmanību informācijai, jo tā var būt maldīga. Var izdoties komandējums, netāls brauciens.

VĒRSIS. Vēlams dibināt kontaktus, uzlabot attiecības, ja esi ar kādu sastrīdējies. Veiksies žurnālistikas jomā strādājošajiem vēršiem. Varbūt vakarpusē tiksies ar draugiem, lai papļāpātu par dzīvi.

DVĪŅI. Mēness šorīt ieiet tavā zīmē, kas norāda, ka diena būs izdevusies. Esi aktīvs, komunicē ar līdzcilvēkiem, dodies kādā braucienā! Ja esi saistīts ar tirdzniecības nozari, vari cerēt uz panākumiem un ienākumiem.

VĒZIS. Tieksies pēc miera, bet apkārt valdīs steiga un haoss, kas izsitīs tevi no līdzsvara. Gados jaunākie zīmes pārstāvji nejutīs tik lielu diskomfortu un labāk pielāgosies situācijai nekā gados vecākie cilvēki.

LAUVA. Tevi šonedēļ pats nelabais dīdīs, nekādi nespēsi palikt mierā vai paklusēt. Arī šī diena nebūs izņēmums, vēlēsies kaut kur traukties, doties iekarot pasauli vai kāda cilvēka sirdi.

JAUNAVA. Iepriekšējās trīs dienas esi labi pastrādājis, tagad vari nedaudz samazināt tempus. Dari tikai pašas nepieciešamākās lietas, kā arī nestrīdies ar kolēģiem, lai pietaupītu savu nervu sistēmu.

SVARI. Saule vēža zīmē un mēness atrašanās dvīņos, tev var radīt tieksmi pēc mājas interjera atjaunošanas, skaistu lietu iegādes, lai dzīves vietu padarītu baudāmāku, estētiskāku. Kāds varbūt aizdomāsies par dizaina kursu apmeklēšanu. 

SKORPIONS. Galvā var iešauties dažādas neprātīgas idejas, kuras sākumā bremzēsi, tomēr pretoties īsti nespēsi. Esi atvērts jaunajam, izbaudi mirkli, meties piedzīvojumos!

STRĒLNIEKS. Savu viedokli paudīsi skaidri un nepārprotami, tomēr iespējams, tādā veidā aizskarsi pilnīgi nevainīgus cilvēkus. Esi diplomātiskāks, nešauj ārā visu, kas ienāk prātā.

MEŽĀZIS. Aizdomāsies par saviem kolēģiem vai sadarbības partneriem. Ja sajutīsi, ka tevi kāds jau sen izmanto, apsvērsi domu pārtraukt attiecības. Vari plānot atvaļinājumu, ja vēl neesi to izmantojis.

ŪDENSVĪRS. Ideju netrūks, pie kam tās būs oriģinālas, netradicionālas. Tieši šodien ir vērts padomāt, kā ieviest jaunas metodes, lai palielinātu darba ražīgumu. Un vēl svarīgi par to visu pārliecināt kolēģus, priekšniecību.

ZIVIS. Diena piemērota radošajiem zīmes pārstāvjiem, tiem, kuru darbs nav saistīts ar rutīnām profesijām. Patiks padarboties pa māju, gribēsi iegādāties kādu interjera priekšmetu. Vakaru vēlams pavadīt sveču gaismā mīļotā sabiedrībā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz