Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Kuršiem” pārtraukums nav nācis par labu

“Kuršiem” pārtraukums nav nācis par labu
20.12.2010 10:38

Atslēgvārdi

Sestdien, 18. decembrī, zaudējumu Latvijas florbola virslīgā piedzīvoja FK “Kurši”, kas spēlējot savu skatītāju priekšā pēc ilgāka pārtraukuma atzina “Ķekavas” komandas pārākumu ar rezultātu 3:11.

Liepājas komanda savu pēdējo mājas spēli aizvadīja vairāk kā pirms mēneša (14. novembrī), kad tika pārspēti ”Telms/Energokomplekss” florbolisti ar rezultātu 8:5. Pēc tam sekoja uzvara izbraukumā pār ”Talsi/Triobet” un zaudējums pagarinājumā ”Latgranula/Līgatne” komandai, taču situācija turnīra tabulā tika krietni vien uzlabota.

Visu decembri florbola līdzjutēji juta līdzi Latvijas Nacionālās izlases veiksmēm un neveiksmēm Pasaules florbola čempionātā, līdz ar to, pašmāju čempionātā bija iestājies neliels pārtraukums.

Liepājas komandai decembra mēnesī bija jāaizvada divas spēles. Viena no tām 18. decembrī Liepājas Olimpiskajā centrā pret ”Ķekavas” komandu, bet otra dienu vēlāk izbraukumā pret pašreizējiem līderiem ”Lekrings”.

Diemžēl zaudējumi tika piedzīvoti abās spēlēs. Vispirms, Liepājā ”Kurši” atzina viesu pārākumu ar rezultātu 3:11. Ne mirkli neradās šaubas par ”Ķekavas” florbolistu pārākumu, līdz ar to, spēles galarezultāts ir likumsakarīgs. Līdzīgs scenārijs bija dienu vēlāk, kad atrodoties iedzinējos jau pēc pirmajām 20 minūtēm ar rezultātu (0:5) liepājnieki galarezultātā piekāpās ”Lekrings” komandai ar rezultātu 2:8.

Visticamāk, ka liepājnieki 2010. gadu noslēgs atrodoties 10. vietā turnīra tabulā un pēc Jaunā gada savas pozīcijas centīsies uzlabot. Tuvākā mājas spēle ”Kuršiem” būs 8. janvārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies ”Lielvārdes” florbolisti. Spēles sākums pulksten 17:00.

Mārtiņš Kozlovskis,
LOC sporta projektu vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz