Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Florbola līderi lēnām attālinās

“Elvi” florbola līgas pirmās divas spēles oktobrī aizvadīja FK “Kurši”. Liepājnieki vispirms savā laukumā ar 3:8 (1:6, 2:1, 0:1) piekāpās Cēsu ”Lekringam”, bet nākamajā dienā izbraukumā ar 4:7 (3:2, 1:2, 0:3) zaudēja “Irlavai”.

Florbola līderi lēnām attālinās
Foto: Publicitātes
06.10.2021 06:00

Jānis Mandeiks

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Pēc pārsteidzošā klupiena Bauskā “Kurši” Liepājā uzņēma vienu no līgas vadošajām vienībām “Lekringu”. Mūsējie sestajā minūtē pēc Ralfa Poļa raidījuma izvirzījās vadībā, bet vidzemnieki līdz ar pirmā perioda beigām varēja jau domās gatavoties nākamajai cīņai, jo cēsinieki 13 minūšu laikā guva sešus vārtus.

Cīņas turpmākās 40 minūtes nebija rezultatīvas, un viesi bez sarežģījumiem izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Mājiniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Patriks Bliska un Rihards Markuss Mednis. Savukārt viesiem ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem atzīmējās Toms Rīsmanis.

Pēc zaudējuma pašu mājās mūsējie devās izbraukumā, kur spēkojās ar ne visai labi sezonu uzsākušo “Irlavu”. Cīņa 40 minūtes ritēja gana līdzīgi, un divu periodu laikā četras reizes tika fiksēts neizšķirts. Arī šoreiz mūsējie pirmie izvirzījās vadībā, bet laukuma saimnieki devītajā minūtē nosvēra kausus jau savā labā. Cīņa kā pa šūpolēm turpinājās.

Otrā perioda ievadā liepājnieki izvirzījās vadībā ar 4:2. Tomēr šie bija pēdējie “Kuršu” vārti šajā mačā, un mājinieki vēl līdz spēles noslēdzošajai trešdaļai izlīdzināja rezultātu. Pēdējās 20 minūtes metienu attiecība bija līdzvērtīga, bet rezultāts auga tikai “Irlavas” labā, un mājinieki guva savu otro uzvaru sezonā. Liepājniekiem 3 (1+2) rezultativitātes punktus guva Sandis Lēvalds.

9. oktobrī “Kurši” savā laukumā uzņems FBK “Valmiera”.

Tikmēr 2. līgas Rietumu zonas sezonu uzsākusi “Kuršu FSS”. Liepājas jaunā paaudze ar 3:7 zaudēja “Saldus Floorball”, bet nākamo spēli mūsējie aizvadīs 6. oktobrī izbraukumā ar FK “Jūrmala”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz