Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Policistiem jauns pilnpiedziņas operatīvais pikaps

Liepājas Pašvaldības policija tikusi pie jauna auto, turklāt kāda – apvidus automašīnas – kravas pikapa “Mitsubishi L200”, kas izmaksājis vairāk nekā 50 tūkstošus eiro.

Policistiem jauns pilnpiedziņas operatīvais pikaps
Foto: Publicitātes
28.10.2021 06:00

"Kurzemes Vārds"

Liepājas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Kaspars Vārpiņš “Kurzemes Vārdu” informēja, ka automašīna tiks izmantota ikdienas patruļās un ar to būs iespējams vieglāk iebraukt vietās, kur ir apgrūtināta piekļuve ar citām vieglajām automašīnām. Tādējādi uzlabošoties iespēja ātrāk sniegt palīdzību un arī piekļūt, piemēram, pie ūdenstilpēm.

Ar šo automašīnu braukšot ierindas policisti, un tā būšot viena no daudzajiem kārtības sargu rīcībā esošajiem operatīvajiem transportlīdzekļiem.

Automašīna iegādāta ar iepirkuma palīdzību (uzvarētājs: uzņēmuma “Skandi Motors” Liepājas filiāle) un tās gala summa bija 51 895,69 eiro (iekļaujot vizuālo marķējumu un visu aprīkojumu (arī uzstādīšanu) – bākugunis, rācijas, darba stacijas, vinču utt), pastāstīja K. Vārpiņš.

Automašīna šomēnes tika saņemta, īstenojot Eiropas Strukturālo un investīciju fondu projektu “Cilvēku drošības uzlabošana Baltijas jūras piekrastē, izmantojot pārrobežu sadarbību starp Rietumu reģionu Lietuvā un Kurzemes reģionu Latvijā”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz