Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Otro Pludmales stipendiju iegūst projekts “Mūzikas istaba”

Otro Pludmales stipendiju iegūst projekts “Mūzikas istaba”
01.11.2011 09:29

Oktobrī labdarības veikala “Otrā Elpa. Pludmale” apmeklētāji lēma par nu jau otro Pludmales stipendiātu (finansējuma 300 latu apmērā ieguvēju), izvēloties starp kādu no trim projektiem.

Atgādinājumam – par katru veikalā iztērēto latu pircējs saņēma vienu balsošanas kuponu. Pēc rezultātu apkopošanas, izrādījās, ka oktobra stipendiju iegūst biedrība “NEXT” no Aizputes ar iesniegto projektu “Mūzikas istaba”.

Stipendijas līdzekļus plānots ieguldīt jauniešu mājā “IDEA House”, lai izveidotu mūzikas istabu ar atbilstošu iekārtojumu, kur varēs veikt pašu mūzikas ierakstus un spēlēt mūzikas instrumentus, atklājot un attīstot jauniešu talantus mūzikas jomā.

Savukārt no 1. novembra sākas balsojums par nākamo Pludmales Stipendiju, joprojām 300 latu apmērā. Tai izvirzīti sekojošie projekti:

SF ”Esi Vesels” sadarbībā ar Rīgas P.Stradiņa Universitātes Liepājas filiāli studentu līdzpārvaldi projekts ”Palīdzi nebaidoties!”, kura mērķis ir iegūt līdzekļus, lai organizētu seminārus Liepājas pilsētas vidusskolās kā sniegt pirmo medicīnisko palīdzību.

Biedrība kultūras un izglītības studija ”Talantu pilsēta” projekts ”Ziemas saule”, kura mērķis ir iegūt finansējumu, lai organizētu 12 Liepājas jauniešiem un diviem pasniedzējiem izbraukumu uz radošo darbnīcu – semināru Rīgā.

Balsojums par šiem projektiem noslēgsies 30. novembrī.

Atgādinām, ka līdz 27. novembrim (ieskaitot) iespējams pieteikties decembra Pludmales Stipendijai. No saņemtajiem pieteikumiem balsošanai tiks izvirzīti trīs projekti. Mūsu prioritātes – izglītība, veselīgs dzīvesveids un ekoloģija. Stipendijai drīkst pieteikties gan privātpersonas, gan bezpeļņas organizācijas – biedrības un nodibinājumi. Uzvarētāju noteiks veikala apmeklētāji balsojot ar kuponiem, kurus tie saņem par katru veikalā iztērēto latu.

Pludmales Stipendijas projektu pieteikuma formas un nolikumu jautā veikalā Otrā Elpa. Pludmale, Liepājā, Graudu ielā 34.

Labdarības veikals “Otrā Elpa. Pludmale” Liepājā darbojas kopš šī gada aprīļa. Šeit ikviens var ziedot sev vairs nevajadzīgas, bet citiem vēl noderīgas mantas (apģērbus, apavus, aksesuārus, rotaslietas, rotaļlietas, grāmatas un sadzīves priekšmetus, u.c.), kā arī tās iegādāties par ļoti zemām cenām. Savukārt iegūtie ienākumi tiek ziedoti dažādiem labdarības mērķiem. Kas vienam lieks, tas otram prieks! Turklāt šādā veidā tiek veicināta atbildīgāka resursu izmantošana un vides saudzēšana.

“Otrā Elpa. Pludmale” pirmā pusgada labie darbi

Pateicoties ziedotāju un pircēju atbalstam kopā esam palīdzējuši:

Finansiālie ziedojumi
Biedrībai ”NEXT” – 300 Ls (2.Pludmales Stipendija)
Biedrībai ”118A’’ – 300 Ls (1.Pludmales Stipendija)
Biedrībai ”Radi Vidi Pats” – 100 Ls
Biedrībai ”Liepājas Vieglatlētikas Klubs” – 100 Ls

Mantiskie ziedojumi
Liepājas Nakts Patversmei – 877 Ls vērtībā
Latvijas Sarkanā Krusta Liepājas komitejai – 589 Ls vērtībā
– Liepājas Cietumam – 95 Ls vērtībā
Liepājas Bērnu Namam – 84 Ls vērtībā
Liepājas metalurgu arodbiedrības bibliotēkai – 21 Ls vērtībā
Biedrībai ”Radi Vidi Pats” – 17 Ls vērtībā

Mārtiņš Kanders,
“Otrā elpa. Pludmale” vadītājs

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz