Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas “Kurši” izbraukumā piedzīvo smagu sakāvi pret “Talsu NSS/Krauzers”

Vienīgajā šovakar notikušajā “ELVI” florbola līgas vīriešiem spēlē “Talsu NSS/Krauzers” savā laukumā uzņēma Liepājas “Kuršus”, ko sakāva ar 9:3, turnīra tabulā pakāpjoties uz trešo pozīciju. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem bija Mariss Bergmanis.

Liepājas “Kurši” izbraukumā piedzīvo smagu sakāvi pret “Talsu NSS/Krauzers”
Foto: Ģirts Gertsons
22.02.2022 23:02

sportacentrs.com

Atslēgvārdi

Kad 25. novembrī “Talsu NSS/Krauzers” un FK “Kurši” spēkojās Liepājā, talsenieki spēja uzvarēt tikai ar vienu vārtu pārsvaru – 8:7.

Atbildes spēlei bija pavisam cits rakstus, jo jau 14. minūtē Talsu komanda praktiski bija atbildējusi uz jautājumu par šī mača uzvarētājiem – 5:0. Pa diviem vārtiem laukuma saimnieku labā guva Mariss Bergmanis un Armands Budreika, bet vēl vienus – Valters Kalnietis.

16. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja liepājnieks Sandis Lēvalds – 1:5, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Pēc otrās trešdaļas “Talsu NSS/Krauzers” atradās vadībā ar 7:3, bet visā spēlē triumfēja ar 9:3.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Mariss Bergmanis, kurš ar 5 (3+2) punktiem bija arī rezultatīvākais. Ar četriem goliem izcēlās viņa komandas biedrs Armands Budreika, 3 (1+2) punktus sakrāja Dilans Kronentāls, bet 2 (1+1) punkti Valteram Kalnietim.

Liepājas komandā rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Ralfs Polis, kurš arī saņēma labākā spēlētāja balvu. Divi vārtu guvumi Sanda Lēvalda kontā.

Pēc šīs uzvaras “Talsu NSS/Krauzers” ar 42 punktiem pakāpās uz trešo vietu turnīra tabulā, apsteidzot “Valmieru”, kam par vienu punktu mazāk. Liepājas FK “Kurši” joprojām 12 punktu un desmitā pozīcija.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz