Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

U13 vecuma cīkstoņiem medaļas Latvijas čempionātā

9. aprīlī Ādažos notika Latvijas čempionāts grieķu-romiešu un brīvajā cīņā U-13 vecuma grupā, kurā piedalījās arī Liepājas Kompleksās sporta skolas jaunie cīkstoņi, informē sporta skolas pārstāve Simona Laiveniece.

U13 vecuma cīkstoņiem medaļas Latvijas čempionātā
Foto: Liepājas Kompleksā sporta skola
11.04.2022 16:33

liepajniekiem.lv

Grieķu-romiešu cīņā par čempioniem kļuva Andrejs Hudjakovs (39kg), Ruslans Bormotovs (52kg), Deniss Biļdjugs (69kg) un Deniss Meļķis (76kg).

Otrās vietas izcīnīja Kristers Freimanis (33kg) un Gļebs Mihailovs (69kg).

Trešajā vietā ierindojās Artjoms Kļejenkovs (33kg), Aleksis Bondarenko (33kg), Maksis Ivaņisovs (43kg), Roberts Salmiņš (52kg), Aleks Kļava (57kg).

Komandu vērtējumā Liepājas Kompleksā sporta skola izcīnīja pirmo vietu, otrajā vietā Rēzeknes Bērnu – jaunatnes sporta skola, bet trešajā vietā ierindojās Daugavpils Individuālo sporta veidu skola.

Par savu audzēkņu startiem treneris Jevgēņijs Koļcovs saka: ”Lielākajai daļai sportistu šis bija pirmais Latvijas čempionāts, kā arī kopumā sacensību pieredze šī vecuma jauniešiem nav tik liela, jo pēdējos divus gadus sakarā ar visiem ierobežojumiem ir notikušas tikai dažas sacensības šajā vecuma grupā. Bija gan tādi, kuri patīkami pārsteidza, gan tādi, kuri nocīnījās nedaudz zem savām spējām, taču kopumā mūsu jaunie cīkstoņi nostartēja labi. Protams, ir arī kļūdas, kas šajā vecumā ir raksturīgi, tāpēc ir pie kā strādāt, lai nākotnē rezultāti būtu vēl labāki.”

Savukārt brīvajā cīņā meitenēm U13 vecuma grupā otro vietu izcīnīja Rebeka Laipniece (47kg), bet trešajā vietā ierindojās Samanta Zeberga (35kg).

Treneris Artjoms Kraučanka ir prasīgs: ”Rezultāti noteikti varēja būt labāki. Rebeka noteikti varēja būt pirmā, šoreiz kaut kas nesanāca. Samantai tās bija pirmās sacensības un trešā vieta ir labs sasniegums. Meitenes ir maz trenējušas ierobežojumu dēļ, trenēsimies, lai būtu arī rezultāti!”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz