Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Trīs māsiņas – Dafna, Deizija un Lora – meklē rūpīgus saimniekus

Portāls “liepajniekiem.lv” turpina rakstu sēriju, stāstot par dzīvniekiem, kuri meklē jaunas mājas un gādīgus saimniekus.

07.05.2022 06:00

liepajniekiem.lv

31. martā Liepājas Kinoloģiskās Biedrības “Dzīvnieku aizsardzības grupа” patversmē nonāca trīs kucēnu māsiņas – Dafna, Deizija un Lora.

Visas trīs dzimušas 9. februārī un patversmē tās nogādāja viņu mammas saimnieki. Kucēnu māsiņas patversmē saņem visu nepieciešamo veselības aprūpi, kā arī tiek apmācītas. Māsiņas ir dzīvespriecīgas, ar stabilu nervu sistēmu, drošas un ziņkārīgas apkārtējās pasaules iepazīšanā. Visas ar interesi komunicē ar cilvēkiem.

Dafna ir visaktīvākā no māsiņām, vairāk dominējoša. Ļoti patīk spēlēties un ja ir iespēja izvēlēties spēļu mantiņu, tad noteikti izvēlēsies vislielāko. Savukārt Deizija ir nedaudz mierīgāka, bezgala mīļa un ļoti alkst cilvēka pieskāriena. Gan Dafna, gan Deizija būs vidēja auguma sunītes, kad izaugs.

Savukārt, Lora ir nedaudz smalkākas miesas uzbūves sunīte ar smalkāku purniņu un, iespējams, pieaugot, būs nedaudz mazāka par savām māsām. Lora ir arī mazāk dominējoša, bet tomēr ļoti droša un ar interesi iesaistās apkārtējas pasaules ”izpētē”.

Kucēnu māsiņas ļoti labi padodas dresūrai, ir attapīgas un ātri apgūst visu jauno. Jaunajiem saimniekiem būs nepieciešams ieguldīt laiku, lai turpinātu apmācīšanu un audzināšanu. Ja kucēniem tiks veltīta pienācīga uzmanība un mīlestība, viņas izaugs par gudriem un paklausīgiem suņiem.

Visas trīs ir atblusotas, attārpotas, mikročipētas un šobrīd vēl saņem nepieciešamās potes. Adopcijai būs pieejamas pēc 19. maija.

Par kucēniem vairāk varat uzzināt, zvanot uz tālruni: 28990174.

Atbalstīt mazos un citus suņukus, kamēr viņiem atrod īsto cilvēku, var arī sūtot SMS uz labdarības numuru 1881 ar tekstu PAW2, PAW3 vai PAW5 un attiecīgi ziedot 2, 3 vai 5 eiro patversmes iemītniekiem, kā arī ziedojot caur PayPal vai pārskaitot ziedojumu uz biedrības bankas kontu:

Liepājas Kinoloģiskā Biedrība Dzīvnieku aizsardzības grupа
Reģ.Nr.: 40008006232
Konts: LV40HABA000140J037032
BIC/swift kods: HABALV22

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz