Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Papildināts – Meklē citu Jaunatnes centra direktoru

Papildināts – Meklē citu Jaunatnes centra direktoru
24.01.2012 07:00

Atslēgvārdi

Liepājas dome izsludinājusi konkursu uz Jaunatnes centra direktora amatu, vēstīts portālā jauns.lv. Kopš 2006. gada Liepājas Jaunatnes centru vadīja Pāvels Jurs (attēlā).

“Principā jā, tas bija mans lēmums,” portālam par aiziešanu no direktora amata sacīja P.Jurs, noliedzot, ka kāds būtu viņu mudinājis uz šo soli. Esot laiks pārmaiņām. “Cik tu ilgi strādāsi vienā vietā?” retoriski jautā P.Jurs, tādējādi dodot vietu citam. Viņš cer, ka atsauksies cienīgi kandidāti, un par direktoru nekļūs “vienkārši ielikts cilvēks”. “Tas nav ierēdniecisks darbs. Ja kāds grib kandidēt un saņemt lielo algu, tad man viņš ir jāapbēdina. Nesanāks,” smaidot brīdina P.Jurs.

“Šo piecu gadu laikā esmu sapratis, ka ir lietas, ko nevar mainīt. Tas nav iespējams, prioritātes ir citas. Cik ilgi sitīsies gar slēgtām durvīm?” par ne tik pozitīvo, kas pieredzēts esot direktoram, pastāsta P.Jurs, neprecizējot, kas ir šīs “lietas, ko nevar mainīt”. Viņš ļoti cer, ka Jaunatnes centrs nekļūst par instrumentu politiķu rokās. Vaicāts, vai tas draud, P.Jurs atbildēja, ka grūti pateikt, taču prakse rādot, ka dažkārt politika ir svarīgāka par citām lietām.

P.Jurs no amata atkāpjas ar laba darba padarītu sajūtu. Kā Jaunatnes centra direktors viņš būs vēl mēnesi, un, ko pēc tam, rādīšot laiks. Viņš ir atvērts piedāvājumiem. “Gribu pievērsties ģimenei, pētniecībai, doktorantūrai,” pastāsta P.Jurs, turklāt martā gaidāms ģimenes pieaugums. Viņš uzskata, ka “pasaulē ir tik daudz lietu, ko darīt”, tāpēc īpaši neskumst par aiziešanu. Šobrīd viņš ir arī vēstures skolotājs Liepājas Katoļu pamatskolā.

Lai arī P.Jurs vairs nebūs centra direktors, turēšot solījumu un pabeigšot projektu pie Jauniešu mājas izveides, ko plānots atklāts jau šā gada rudenī. Jau iepriekš vēstīts, ka tur būs mēģinājumu telpa jaunajiem mūziķiem, varēs mācīties dejot, lasīt izglītojošu literatūru, montēt filmas un darīt daudz ko citu.

Kandidāti uz direktora amatu var pieteikties līdz 5. februārim, sūtot savu CV un motivācijas vēstuli uz Liepājas pilsētas domes Personāla daļu, Rožu ielā 6, Liepājā līdz vai arī uz e-pastu [email protected], tālrunis uzziņām – 63404797.

Liepājas Jaunatnes centrs ir pašvaldības iestāde, kas koordinē jaunatnes jomu visā pilsētā jau no 1997. gada.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz