Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Gandrīz tāpat kā pirms desmit gadiem

Gandrīz tāpat kā pirms desmit gadiem
18.01.2007 19:16

0

Atslēgvārdi

“Tas notika 1996.gada 20.decembrī, kad Liepājā, Zivju ielas 3 nama pagrabstāvā, ar grupas “Līvi” uzstāšanos durvis vēra klubs “Pablo”. Pasākumā piedalījās arī tolaik Liepājā populārās radiostacijas “Radio Liepāja” dīdžeji. “Labi atceros to dienu, kad pirmo reizi “Pablo” kā īsts mūzikas klubs vēra savas durvis. Gara rinda stāvēja pēc biļetēm un tikpat gara pie ieejas, lai tiktu klubā. Spēlēja “Līvi” ar Aivaru Brīzi priekšgalā un mēs – “Radio Liepāja” dīdžeji,” atceras dīdžejs Gints Krasovskis.

Turpmāko dažu gadu laikā klubā regulāri uzstājās gandrīz visas Latvijas tolaik populārākās grupas un mūziķi – “Līvi”, “Tumsa”, “Labvēlīgais tips”, “Pērkons”, “Jauns mēness”, “Jumprava”, “Bet Bet”, “100.debija”, “Credo”, Arnis Mednis & “Ex Patriots”, “Rebel”, “The Hobos”, “Time After Time” un daudzi citi. Arī tolaik strauju popularitāti ieguvusī “Prāta vētra”,” – teikts kluba “Pablo” mājaslapā.  

Šovakar par godu jubilejai klubā “Pablo” skanēs pēdējo desmit gadu populārākās melodijas, ko diskotēkā piedāvās kluba ilggadējie dīdžeji Gints Krasovskis un Uldis Kleins, kā arī dīdžeji Čiekurs un Māris Jakovickis. Savukārt rīt, tāpat kā pirms desmit gadiem, kluba apmeklētājus gaida tikšanās ar leģendārajiem “Līviem”, kuri kopā ar bijušo šīs apvienības dalībnieku Tomasu Kleinu izpildīs savas labākās dziesmas. Jubilejas svinībās spēlēs arī viena no pēdējo gadu veiksmīgākajām Latvijas rokgrupām “R.A.P.” un viena no interesantākajām un daudzsološākajām jaunajām grupām “Astro’n’out”, kurai pagājušā gada nogalē iznāca debijas albums “Kuš kuš”.

Vakara īpašā odziņa – vācu grupa “Audiosmog”, kas spēlēja pēdējos divos festivālos “Baltic Beach Party”. Lai arī pērn laikrakstam “Kurzemes Vārds” grupas dalībnieki apgalvoja, ka uzstāšanās pludmales ballītē viņiem kā apvienībai būs pēdējā, jo katram no mūziķiem padomā savi projekti, tomēr aizvadītā gada nogalē “Audiosmog” kluba “Pablo” vadītājiem izteikuši vēlēšanos vēlreiz spēlēt Liepājas publikai, piedāvājot savus populārākos hitus.

“Pablo” jubilejas ballītes rīkotāji pastāstīja, ka “Audiosmog” līderis Andrē un ģitārists Renē darbojas studijā un producē jauno apvienību  ierakstus, kā arī paši izveidojuši grupu “Pain Killing Drug”. Bundzinieks Marks savukārt nodibinājis grupu “Lili”, kas 2006.gadā ierakstīja albumu un iesildīja dziedātāju Pink vairākos Eiropas tūres koncertos. “Lili” nominēta kā 2006.gada labākā jaunā grupa Vācijā. Tikai basģitārists Neils šobrīd vairs nenodarbojas ar mūziku. Grupas dalībnieki joprojām ir labi draugi, bet par “Audiosmog” iespējamo apvienošanos grupas dalībnieki šobrīd nedomā.

Vakara īpašā odziņa – vācu grupa “Audiosmog”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz