Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mēram vajag padomnieku, Sociālajam dienestam – direktoru

Starp Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas izsludinātajām vakancēm ir domes priekšsēdētāja padomnieks. Maksimālā mēnešalga šai amatā ir 1850 eiro.

Mēram vajag padomnieku, Sociālajam dienestam – direktoru
Foto: Liepājas dome
11.07.2022 06:00

liepajniekiem.lv

Liepājas domes priekšsēdētāja Gunāra Ansiņa biroja vadītājs Andrejs Rjabcevs pastāsta, ka, pirms gada izveidojot jauno mēra biroju, tajā bija paredzēta viena štata vieta komunikācijas speciālistam.

“Tā saglabājās vakanta, jo funkciju pildīju es kā biroja vadītājs kopā ar kolēģēm no Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas,” viņš norāda.

Tomēr pamatdarbu apjoms neļaujot vairs kvalitatīvi apvienot abus amatus.

Galvenie padomnieka darba pienākumi ir plānot un vadīt domes priekšsēdētāja komunikāciju ar sabiedrību, sagatavot domes priekšsēdētāja darbam nepieciešamo informāciju, piedalīties pasākumos un pārstāvēt priekšsēdētāja viedokli, gatavot atbildes uz mediju, sabiedrības vai organizāciju jautājumiem.

Izsludināta arī Sociālā dienesta direktora vakance. Tai paredzētā maksimālā mēnešalga ir 2351 eiro. Jau rakstījām, ka Sociālā dienesta direktore Linda Krasovska personisku iemeslu dēļ uzrakstīja atlūgumu, un dome jūnijā viņu atbrīvoja no amata. Viņa beigusi darbu 30. jūnijā. Iestādes vadītāja pienākumus līdz jauna direktora apstiprināšanai veic Sociālā dienesta direktora vietniece Santa Altāne.

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikāciju saturu atbild portāls liepajniekiem.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz