Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jauno “Kuršu” zobeni asi – mūsējie nozog čehiem “Moravian Cup 2022”

Čehijas pilsētā Olomoucā Moravas upes krastā notikušajā turnīrā U12 grupā triumfēja trenera Kaspara Klamera vadītā FK “Kurši” komanda, lasāms kluba mājaslapā.

Jauno “Kuršu” zobeni asi – mūsējie nozog čehiem “Moravian Cup 2022”
Komandā spēlēja un turnīrā Čehijā uzvarēja:Rihards Meisters, Tomass Pāpe, Kristers Kairis, Martins Kairis, Eduards Valdmanis, Edvards Egliens, Raivo Poņemeckis, Patriks Ukavics, Everts Smirnovs, Ričards Ziņģis, Elza Šalte, Emīls Šalts, Gustavs Siliņš, Edvards Zariņš. (Foto: Publicitātes)
07.09.2022 06:02

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Naktī uz piektdienu komanda 14 florbolistu, trenera Kaspara un kupla vecāku pulka sastāvā devās uz Čehiju, lai sestdien un svētdien dotos laukumā starptautiskajā pirmssezonas turnīrā “Moravian Cup 2022”. U12 vecuma grupā startēja 16 komandas, kas bija sadalītas četrās apakšgrupās.

Turnīra izslēgšanas spēles visas komandas sāka astotdaļfinālā, kur FK “Kurši” itin viegli ar 15:0 pārspēja SK “K2 Prostějov”.

Nākamajā play-off kārtā jau sarežģītāka, tomēr joprojām pārliecinoša uzvara 3:0 pret FbC “Asper Šumperk”. Ar šo uzvaru liepājnieki nodrošināja cīņu par medaļām, taču pusfinālā pretī bija gaidāmi viena no spēcīgākajām šī vecuma komandām Čehijā – “Torpedo Havirov”.

Patiesi spraigā un notikumiem bagātā spēlē ar rezultātu 6:4 vietu lielajā finālā nopelnīja kurši. Tur atkārtoti nācās tikties ar vietējo Olomoucas komandu. Pamatīga fanu atbalsta cīņā saukti, “Kurši” spēja apspēlēt mājiniekus ar 4:1 un svinēja uzvaru “Moravian Cup 2022” turnīrā.

Par panākumu FK “Kurši” komanda saņēma medaļas, čempionu kausu un dāvanu karti 10 000 čehu kronu apmērā. Bez tam komandas kapteinis Edvards Zariņš tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP un saņēma īpašu piemiņas kausu.

“Šī mūsu komandai bija lieliska iespēja, jo turnīrā satikāmies ar nezināmiem pretiniekiem, kuri bija patiešām jaudīgi. Vairumā komandu pretinieki bija augumā raženāki, fiziski spēcīgi un ļoti tehniski. Jau grupu turnīrs parādīja, ka esam atbraukuši uz īsto vietu, lai pārbaudītu savus spēkus. Kā vēlāk izrādījās, trīs no četrām mūsu grupas komandām aizcīnījās līdz pat pusfinālam. Uz Olomoucu devāmies izbaudīt turnīra pieredzi un sajust savu varējumu, bet iznākumā parādījām sniegumu, kas mazliet pat šķiet pāri mūsu spējām. Nereālas emocijas puišiem, sirmi mati man un fantastisks vecāku atbalsts tribīnēs!” pēc atgriešanās Liepājā teica komandas treneris Kaspars Klamers.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz