Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

3700 balsis skan “Līvu” dziedāšanas svētkos

3700 balsis skan “Līvu” dziedāšanas svētkos
05.07.2006 17:13

0

Atslēgvārdi

Kā lai savādāk nosauc grupas “Līvi” 30 gadu jubilejas sarīkojumu, festivālu “Livifest”, ja ne par dziedāšanas svētkiem. Jo bez priekšā teikšanas, dziesmu lapām, vārdu rādīšanas uz lielā ekrāna leģendārās apvienības dziesmām līdzi dziedāja gan mazi bērni, gan pusaudži, gan gados veci ļaudis. Gandrīz četru tūkstošu liels kopkoris sestdienas vakarā pieskandināja koncertestrādi “Pūt, vējiņi!”, dažam atsaucot atmiņā festivāla “Liepājas Dzintars” ziedu laikus.
Grupa “Līvi” saviem mūzikas cienītājiem bija sarūpējusi daudzveidīgu programmu, atgādinot gan par kādreiz populārām, bet mūsdienās piemirstām, gan pēdējos gados tapušām un cilvēku iemīļotām dziesmām. Festivālu “Livifest” ar dziesmu “Ievads “Līviem”” atklāja “Līvu” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar meitu Zani Pavītolu-Ozoliņu un mūziķiem Norlandu Milleru, Aldi Žīmantu, Ediju Cioneli un Jāni Markevicu. Bet ar pavisam jaunām dziesmām klausītājus iepazīstināja bijušais līvs Tomass Kleins ar savu jauno projektu “Cacao”. Jubilāri uzstāties savos svētkos bija aicinājuši arī citus draugus – “The Hobos”, Igo ar grupu, Fēliksu Ķiģeli un “Liepājas brāļus”.
Lai arī ne īpaši garu, tomēr atmiņā paliekošu sniegumu skatītājiem parādīja paši svētku vaininieki. Uz skatuves tagadējiem grupas “Līvi” dalībniekiem piepulcējās arī bijušie – T.Kleins, J.Pavītols, Igo, Vilnis Krieviņš, kā arī pasākuma īpašais viesis Roberts Zīle.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz