Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Zemessargs Požarskis aicina pievienoties ceļā no Ziemupes līdz Liepājai labdarības iniciatīvā ”Apiesim Latviju, lai bērni staigātu”

Zemessargs Požarskis aicina pievienoties ceļā no Ziemupes līdz Liepājai labdarības iniciatīvā ”Apiesim Latviju, lai bērni staigātu”
10.05.2018 15:55

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Atvaļinātais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku majors, šobrīd Zemessardzes 4.Kurzemes brigādes 46.kājnieku bataljona zemessargs Raimonds Požarskis, kas uzsācis labdarības iniciatīvu ”Apiesim Latviju, lai bērni staigātu”,  aicina akcijas atbalstītājus 14.maijā doties kopā ar viņu no Ziemupes līdz Liepājai, portālu informēja Zemessardzes 4.Kurzemes brigādes štāba civilmilitārās sadarbības nodaļas vec. speciāliste Guna Štolcere.

Iziešana plkst.8.00 no Ziemupes jūrmalas kempinga stāvlaukuma. Plānotā ierašanās Liepājā ir ap plkst.15.00. 15.maijā plkst.8.00 Raimonds Požarskis pārgājienu turpinās no J.Čakstes laukuma un dosies uz Papi. 

Raimonds Požarskis uzsāka svinīgo pārgājienu apkārt Latvijai svētdien, 6.maijā no Brīvības pieminekļa; viņš ir iecerējis apkārt Latvijai apiet 44 dienās un sava ceļojuma iespaidos dalīties ar līdzcilvēkiem sociālajos tīkos. Labdarības iniciatīvas ”Apiesim Latviju, lai bērni staigātu” ietvaros  Raimonds Požarskis sadarbībā ar ziedot.lv izveidojis ziedojumu kontu, kur pārskatīt līdzekļus bērnu rehabilitācijas nometnei ”Poga”. 

R. Požarskis ir arī akcijas ”Izgaismo Latviju” dalībnieks, jo vēlreiz ar savu personisko pieredzi pārliecinājās, cik piemērots gājienam ir katrs jau šobrīd iezīmētais 1836 kilometrs. Ceļojumu R.Požarskis noslēgs 18. jūnijā, un jau 21. jūnijā, kad visi ir aicināti noiet vienu kilometru Latvijas pierobežā un pulcēties pie pašvaldību organizētajiem ugunskuriem, būs kopā ar akcijas dalībniekiem Ventspils pusē. 

Par godu Latvijas simtgadei fonds ”1836” izveidojis tūrisma maršrutu apkārt Latvijai, kas stiepjas aptuveni 1836 kilometru garumā, aptverot visu Latvijas teritoriju pa sauszemes robežu. Šis maršruts tiks dāvāts Latvijai un tās iedzīvotājiem valsts simtgadē.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz