Korraļu produkti Liepājā (18)
-
esmu daudz dzirdējusi par koraļu produkciju, varbūt kāds zin, kur to varētu dabūt
-
neee
-
Silto jūru dibenā
-
nu tad coralc.lv
palasieti es! -
Koraļļu produkcija ir nopērkama pie firmas biedriem .Vispirms iesaku iziet diagnostiku pie nutriciologa,tad arī būs zināms,kurš produkts Jūsu organismam visvairāk ir vajadzīgs.
-
Da aizej uz aptieku un nopērc 5.65 Ls iepakojums,tur iekšā 5 paciņas tas ir 1 paciņa uz 1.5 litriem ūdeni. Kuru jāizdzer 2 dienu laikā.
P.S Tas viss ir fufelis.Un kārtējā izplatītāju piramīda -
>gugucis, nevajag šeit neko reklamēt
-
piekrītu, ka tas ir kārtējais fufelis un naudiņas kāšana no lētticīgajiem, tjipa Helbalife, Aura tējiņas, u.c. "brīnumprodukti"!!!
-
...es neko neraklamēju,es meklēju iespējas,kur to var dabūt liepājā.experts teica,ka pieejams aptiekās.vai tā ir?
-
Koraļļu produkcija aptiekās nav nopērkama,arī Alka-Mine nē.
-
to Kristine
varbūt zini ko teikt vairāk,kur var dabūt? -
Aptiekā K,Zāles laukumā pie lielā Rimī,tur var nopirkt. Nevajag taisīt kultu no mušas
-
to experts
Paldies par atbildi.kas tieši neapmierina šajā produkcijā.esmu dzirdējusi labas atsauksmes,tāpēc esmu nolēmusi pamēģināt,tikai gribu apiet tos mūžīgi izslāpušos izplatītājus,kas sevi dēvē par nutriciologiem,paraf armakologiem utt,bet patiesībā ir 150 kg smagi 30gadīgi tantuki,kas mēģina vēl mācīt man diētas pamatus -
Par Coral Club produktiem visu var uzzinaat pa tel.29111425
-
Vispār jau izplatītāji paši arī lieto to produkciju parasti. Un ja jau viņi ir "patiesībā ir 150 kg smagi 30gadīgi tantuki,kas mēģina vēl mācīt man diētas pamatus", kur ticamība, ka tiešām tur ir labas atsauksmes? Tip, izplatītājiem nepalīdz, tikai klientiem?
-
Koraļi ir piemēroti tikai dienvidniekiem. Latviešiem linu maisiņā jāiesien sauja kūdras un jāsūkā!
-
Pazvaniet man 27499852.
-
Kā teica kāds austrumu gudrais- ja cilvēkam pie radīšanas prātu neielika, tad vēlāk to pat ar koku neiedauzīsi...
Apbrīnoju, ka atrdas tik daudz zābaku un čību, kuri tic brīnumpulverītim! Tāds naivums. Varbūt slimnīcas vajag klapēt ciet, jo nu, pateicoties šim sū ' , slimnieku vairs nebūs un slimnīcas būs tukšas?
Dzeriet minerālūdeni, tējas, ēdiet ķiplokus, burkānus, biezpienu,citronus, zaļumus, daudz staigājiet, elpojiet gaisu mežā, pie jūras, un būsiet veseli kā rutki.
Šis ir piramīdas biznesa projekts, balstīts uz agresīvu mārketingu, lai muļķi šos sū' pirktu. Totāla bezjēdzība. Un zābaki atrodas, kas neapjēdz, ka brīnumproduktu nav!
Ir aitas, cirpēji atradīsies. -
Ko ar tiem koraļļiem var darīt? Man pilns maisiņš sakrājies ar koraļļu skeletiem, kas nobeigušies akvārijā un vienīgais pielietojums viņiem ir šķīdināt skābā gāzē un liet atpakaļ akvārijā kalciju un magniju lai citi koraļļi varētu augt un veidot skeletu. Ja kādam vajag Liepājā dzīvus koraļļus vai beigtu cieto koraļļu skeletus, tad var dabūt, jo sīkās drumslas, kas neder kalcija reaktoram, ir daudz un tiek mestas ārā pēc katras akvārija tīrīšanas.
Pievieno atbildi
liepajniekiem.lv neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem. Aicinām ievērot pieklājību, toleranci un iztikt bez rupjībām.
Portālā aizliegts ievietot:
- personas godu un cieņu aizskarošu, draudošu, apmelojošu informāciju;
-musināt uz rasu vai etnisko neiecietību;
-komentārus, kas neatbilst Latvijas Republikas likumdošanai;
- komerciāla rakstura informāciju vai jebkāda veida reklāmu un aģitāciju.
Noteikumu neievērošanas gadījumā, liepajniekiem.lv patur tiesības komentārus dzēst, slēgt iespēju komentēt un ziņot tiesībsargājošām iestādēm.