Ko lai tagad ēd?
Šās nedēļas sākums man pienāca ar mērenu šoku. No rīta gardu muti notiesājusi savas iecienītās darba dienu brokastis – vārītu oliņu ar rupjmaizes šķēli –, atnācu uz darbu un izlasīju šokējošu ziņu: olas dzeltenuma ēšana kaitīguma ziņā ir pielīdzināma smēķēšanai! Pat tik traki, ka abas šīs darbības ir bezmaz vai līdzvērtīgas vaininieces insulta un infarkta riskam, abas vainojamas sirds asinsvadu bojāšanā.
Tam, ka smēķēšana nav nekas labs, nudien piekrītu, neklausoties uz to sirmo vīru stāstiem, kas apgalvo, ka kaislīgi smēķējuši visu mūžu un vienalga nodzīvojuši līdz 90 gadiem un vairāk. Labi!
Plašāk lasiet laikrakstā “Kurzemes Vārds” 25. augusta numurā.
#kvards-20120825-01#