Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Lai garšas kārpiņas sarosās

Lai garšas kārpiņas sarosās
23.08.2012 06:03

Atslēgvārdi

“Lauku radiniece man atkal atvedusi gurķus. Es jau labu tiesu esmu iemarinējusi, svaigi skābētos bērni jau atēdušies. Bet ražu jau postā nelaidīsi, būs vien jātaisa vēl, derētu kāda jauna recepte,” kāda saimniece stāsta kolēģei. Tā nav nekāda padomdevēja, jo pati neko citu nemāk, kā tikai skābēt un marinēt.

 

Tāpēc “Kurzemes Vārds” vērsās pie kulinārijas speciālistes pēc padoma, kā dažādot rudens velšu receptes. To neliedza profesionālās kompetences centra “Liepājas Valsts tehnikums” skolotāja Dzintra Betlere.

Plašāk lasiet laikrakstā “Kurzemes Vārds” 23. augusta numurā.


 #kvards-20120823-12#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz