Latvijas bumbieris ar Francijas garšu
"Kurzemes Vārds"
Kad slavenais šefpavārs Alēns Dukass kopā ar Francijas Ārlietu un starptautiskās attīstības ministriju sarīkoja pirmo akciju “Lieliskā Francija”, viņu plānos bija popularizēt Francijas kulināro mantojumu, mūsdienīgumu un izcilību. Idejai atsaucās šefpavāri visā pasaulē, un nu jau ik gadu martā “Gout de France/Good France” aicina iepazīt franču virtuvi, pat nepametot savu valsti. Šogad 1500 šefpavāru piecos kontinentos sagatavoja savas ēdienkartes, bet 21. martā ikviens varēja piedalīties īpašajās akcijas vakariņās.
Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 1.aprīļa numura pielikumā “Aprīlis klāt!”.
#kvards-20160401-01#