Paēst smalki
"Kurzemes Vārds"
Teikšu godīgi, reizēm ļoti gribas aiziet uz restorānu un tur paēst garšīgas pusdienas vai vakariņas. Man tie vienmēr ir svētki, nevis ikdiena. Jā, vairums restorānu ir īpašas vietas, kuru ēdienkartēs atrodami kā ierasti, tā arī tādi ēdieni, kurus mājās pat nav vērts sākt gatavot, jo tiem vajadzīgi neikdienišķi un, ko tur liegt, dārgi produkti. Piemēram, store, speciālā liellopu gaļa steikam, dažādas jūras veltes vai vēl kas cits. Netrūkst cilvēku, kuriem maltīte restorānā vienmēr bijusi un ir ikdienišķa lieta, tāpat kā ļoti daudz ir tādu, kuri ārpus mājām ēd ļoti reti.
Plašāk žurnālistes Daigas Luteres viedokli lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 27. septembra numurā.
#kvards-20180927-02#