Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepājas papīrs”/LSSS basketbolistes apvienotā čempionāta mačā pārliecinoši apspēlē “TTT Rīga – Juniores”

“Liepājas papīrs”/LSSS basketbolistes apvienotā čempionāta mačā pārliecinoši apspēlē “TTT Rīga – Juniores”
Foto: Ģirts Gertsons
14.11.2017 21:30

LETA

“Liepājas papīrs”/LSSS komanda otrdien Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta spēcīgākās divīzijas mačā savā laukumā ar 71:52 (13:11, 23:8, 18:12, 17:21) uzvarēja “TTT Rīga – Juniores”.

“Liepājas papīrs”/LSSS rindās rezultatīvākā ar 22 punktiem bija Ieva Vītola, bet 18 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Emīlija Krista Grava. Savukārt rīdzinieču sastāvā ar 14 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Janeta Rozentāle, bet 11 punkti un tikpat atlēkušo bumbu Mārai Motei.

Lai arī pirmā ceturtdaļa starp abām komandām vēl aizritēja līdzvērtīgi, tai noslēdzoties ar 13:11 par labu Liepājaskomandai, pirmā puslaika turpinājumā mājinieces demonstrēja dominējošu sniegumu, lielajā pārtraukumā ejot ar 36:19 vadību. Otrajā puslaikā rīdziniecēm cīņas gaitu lauzt neizdevās.

Apvienotā čempionāta vadošajā divīzijā līderei “TTT Rīga” ir piecas uzvaras piecas spēlēs, bet RSU seko ar septiņiem panākumiem astoņās spēlēs.

Seši panākumi astoņos mačos ir “Liepājas papīrs”/LSSS basketbolistēm, bet pie diviem panākumiem seko “Tallinas Universitāte” un “TTT Rīga – Juniores”. Tikmēr “Latvijas Universitāte” cietusi zaudējumus visās sešās aizvadītajās cīņās.

Pēc spēka otrās jeb starptautiskās divīzijas kopvērtējuma vadībā ar septiņām uzvarām deviņās cīņās atrodas “Daugavpils Universitāte”, kamēr ar pieciem panākumiem septiņos dueļos seko “Liepājas Sporta spēļu skolas” (LSSS) komanda, bet divas uzvaras trijos mačos ir “Tartu Universitāte”/”Kalev” basketbolistēm.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz