Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Vega 1″/”Liepāja” centra spēlētāja Vītola atzīta par Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta novembra labāko spēlētāju

“Vega 1″/”Liepāja” centra spēlētāja Vītola atzīta par Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta novembra labāko spēlētāju
Foto: Ģirts Gertsons
01.12.2016 16:54

LETA

Atslēgvārdi

“Vega 1″/”Liepāja” centra spēlētāja Ieva Vītola atzīta par Latvijas un Igaunijas apvienotā basketbola čempionāta novembra labāko spēlētāju, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Vītola novembrī palīdzēja komandai uzvarēt visās četrās aizvadītajās šī turnīra spēlēs, vidēji katrā laukumā pavadot 28 minūtes 26 sekundes, gūstot 17,3 punktus, izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas zem groziem, izprovocējot 4,8 pretinieču pārkāpumus un izdarot 1,8 rezultatīvas piespēles.

“Patīkami, nudien negaidīju. Taisnību sakot, līdz šim gājis kā pa celmiem. Kāpumi un kritumi. Sezonas sākumā traucēja trauma, pirms mēneša nomira mamma. Piedevām vēl tuvojas nobeigumam studijas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā. Patlaban strādāju pie diplomdarba, vēl priekšā bakalaura darba izstrāde. Ceru, ka februārī būs izlaidums. Neslēpšu, ka nav viegli ne fiziski, ne morāli. Taču pamazām atkopjos. Gribas trenēties un spēlēt, cenšos uzlabot sportisko formu, lai sezonas otrajā pusē varētu komandai palīdzēt vēl vairāk,” LBS citē Vītolu.

Liepājas komandas centra spēlētāja pauž nožēlu, ka jāaizvada tik maz spēļu.

“Labi, ka spēles ar spēcīgiem pretiniekiem nodrošina līdzdalība Austrumeiropas Sieviešu basketbola līgas turnīrā. Pēc Jaungada, kad Latvijas un Igaunijas apvienotajā līgā savā starpā spēlēs pirmais četrinieks, interesantu spēļu būs vairāk. Katra spēle iznāk kā svētki, tāpēc ar noskaņošanos nav nekādu problēmu. Cenšamies nedot atlaides ne sev, ne pretiniecēm. Arī pirms cīņas ar “TTT -Rīga” nenolaidīsim rokas un bez cīņas ceļu negriezīsim,” atzīmēja Vītola.

Mēneša spēlētāja tiek izraudzīta klubu treneru balsojumā. Par Latvijas un Igaunijas līgas oktobra spēlētāju tika atzīta “Tallinas Universitātes” basketboliste Trīne Kasemegi.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz