Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Vega 1″/”Liepāja” basketbolistes Austrumeiropas līgas spēlē sagrauj ar jaunatnes sastāvu spēlējošo “Stambulas Universitāti”

“Vega 1″/”Liepāja” basketbolistes Austrumeiropas līgas spēlē sagrauj ar jaunatnes sastāvu spēlējošo “Stambulas Universitāti”
04.12.2016 14:48

LETA

Latvijas vicečempiones “Vega 1″/”Liepāja” svētdien izcīnīja graujošu panākumu Austrumeiropas Sieviešu basketbola līgas (EEWBL) spēlē, ar rezultātu 99:46 (27:8, 23:12, 16:15, 33:11) sagraujot Turcijas komandu “Stambulas Universitāte”, kas sacensībās piedalās ar jaunatnes sastāvu.

Uzvarētājām 20 punktus iemeta Sabīne Lipe, ar 15 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Laura Audere, bet attiecīgi 14 un 13 punktus iemeta lietuviete Kriste Druskīte un Kristīna Petermane.

“Stambulas Universitātes” sastāvā ir arī latviete Aija Putniņa, tomēr galvenais sastāvs šonedēļ palika dzimtenē, lai svētdien aizvadītu nacionālā čempionāta spēli.

Austrumeiropas līgas otrais sabraukums risinās Polijas pilsētās Ļubinā un Gdiņā. Pirmajā spēļu dienā rīdzinieces sestdien Ļubinā ar 73:52 pārliecinoši uzveica Lietuvas vienību Viļņas “Kibirkštis”, bet “Vega 1″/”Liepāja” Gdiņā ar 61:87 pārliecinoši piekāpās Krievijas komandai Maskavas “Dinamo”.

Austrumeiropas līgas pirmā posma pirmais sabraukums septembrī risinājās Rīgā, kad “TTT Rīga” izcīnīja trīs uzvaras, bet “Vega 1″/”Liepāja” piedzīvoja trīs neveiksmes. Otrais posms janvāra sākumā risināsies Liepājā un Viļņā, bet superfināls marta un aprīļa mijā gaidāms Košicē.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz