Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas senioru tenisa komanda jau piekto gadu pēc kārtas triumfē Latvijas klubu komandu čempionātā

Liepājas senioru tenisa komanda jau piekto gadu pēc kārtas triumfē Latvijas klubu komandu čempionātā
Foto: Publicitātes
23.08.2017 12:04

liepajniekiem.lv

Sestdien, 19.augustā, Liepājas senioru tenisa komanda vecuma grupā 35+ triumfēja Latvijas klubu komandu čempionāta augstākajā līgā. Tas bija jau piektais komandas panākums pēc kārtas, šoreiz tas panākts finālā uzvarot komandu LĀTS/Mārupe TS. Kopumā Liepājas komanda septiņus gadus spēlējusi finālā, tikai 2012.gadā ieņemot otro vietu.

35+ grupas senioru komanda dibināta 2011.gadā, tās kodolu veido bijušie Liepājas Tenisa sporta skolas audzēkņi. Šogad komanda apakšgrupā ieņēma 1.vietu, savukārt, pusfinālā Liepājas laukumos tika pārspēta ACB/VL Tenisa Skola komanda, kas bija viena no pretendentiem uz zelta medaļām un kuru pērn liepājnieki sīvā cīņā pārspēja finālā.

“Liela daļa komandas šobrīd vairs nedzīvo Liepājā, taču katru gadu ar lepnumu nes dzimtās pilsētas karogu un aizstāv pilsētas godu gan valsts, gan Eiropas čempionātā. Komandas sniegums kalpo kā labs piemērs jaunajiem liepājniekiem, parādot, ka ar tenisu var nodarboties jebkurā vecumā,” saka komandas kapteinis Andrejs Koļesins.

Komanda saka lielu paldies Liepājas pašvaldībai un pilsētas sporta pārvaldei par atbalstu, un ir apņēmības pilna arī turpmāk ar lepnumu nest Liepājas karogu dažādās sacensībās. Tuvākās sacīkstes paredzētas jau oktobra sākumā, kad komanda dosies uz Eiropas klubu čempionātu Maljorkā, dalībai vēl tiek meklēts papildu atbalsts.

Liepājas komandu pārstāv: Andrejs Koļesins, Eduards Grodskis, Artūrs Eglītis, Mārtiņš Jaunzems, Didzis Holštroms, Gints Rolis, Andis Čerņecovs, Erlands Lazdāns, Darius Augustinaitis, Arunas Rozga, Andis Cirsis un Elans Strazdiņš.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz