Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Kurbads” neļauj “Liepājas” hokejistiem tikt pie izšķirošā panākuma Latvijas hokeja virslīgas finālsērijā

“Kurbads” neļauj “Liepājas” hokejistiem tikt pie izšķirošā panākuma Latvijas hokeja virslīgas finālsērijā
Foto: Ģirts Gertsons
05.04.2016 21:55

LETA

Atslēgvārdi

Ogres “Kurbads” ar pārliecinošu uzvaru viesos otrdien neļāva “Liepājas” hokejistiem tikt pie izšķirošā panākuma Latvijas hokeja virslīgas finālsērijā, pagarinot sēriju par zelta medaļām vēl vismaz par vienu spēli.

“Kurbads” guva panākumu ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0), taču sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām joprojām ar 3-2 vadībā ir “Liepāja”.

Ogres komanda spēli sāka ļoti apņēmīgi un cīņas desmitajā minūtē Emīls Potāpovs no tuvas distances atklāja rezultātu. Savukārt tuvojoties pirmā perioda beigām, liepājnieki nogulēja pieredzējušā Aleksandra Macijevska izrāvienu uz vārtiem, kurš pēc precīzas Toma Hartmaņa piespēles vienatnē izrēķinājās ar “Liepājas” vārtsargu Vadimu Miščuku.

Viesi turpināja dominēt arī otrajā trešdaļā, jo vispirms Aleksandrs Kerčs juniors ar precīzu metienu tālajā stūrī pārsvaru trīskāršoja, bet vēl pēc trīs minūtēm Edgars Adamovičs guva arī ceturtos vārtos. Līdz otrajam pārtraukumam liepājnieki pēc Romāna Ņekļudova metiena vienu ripu atspēlēja, taču panākt pretiniekus nespēja.

Trešā perioda vidū laukumā izcēlās asumi, kad par kautiņu līdz mača beigām tika noraidīts “Liepājas” kapteinis Dmitrijs Korņilovs, kurš ļoti emocionāli centās izskaidroties ar pretiniekiem. Tāpat spēle noslēdzās “Kurbada” hokejistam Viktoram Jasjonim. Mača izskaņā viesi iemeta arī piektos vārtus, precīzi metot Jānim Straupem.

Sērijas sestā spēle ceturtdien notiks “Kurbada” laukumā Ogrē.

Jau ziņots, ka finālsēriju ar uzvaru 5:3 viesos sāka “Kurbads”, bet nākamajos trīs mačos triumfēja liepājnieki. Otrajā spēlē “Liepāja” savā laukumā uzvarēja ar 3:2, bet pēc tam divās spēlēs Ogrē svinēja panākumus ar 4:2 un 6:4. Svētdien sērijas ceturtajā cīņā “Liepāja” pēc pirmā perioda atradās iedzinējos ar 1:3, taču otrajā trešdaļā pārņēma iniciatīvu, guva trīs vārtus un beigās svinēja uzvaru.

“Liepājas” komanda, kopš izjuka “Liepājas metalurga” vienība, pirmo reizi spēlē Latvijas čempionāta finālā, savukārt “Kurbads” izšķirošajās spēlēs piedalās trešo gadu pēc kārtas, taču pie zelta medaļām komandai tā arī nav izdevies tikt.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz