Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iepazīst siera labās īpašības un kulinārās iespējas

Iepazīst siera labās īpašības un kulinārās iespējas
20.10.2011 12:30

Degustēt sieru, uzzināt par piena produktu vērtīgajām īpašībām un papildināt zināšanas kā daudzveidīgi pagatavot ēdienu no piena produktiem šodien varēja Liepājas valsts tehnikuma audzēkņi, jo izglītības iestādē šī diena bija veltīta sieram. Pie topošajiem viesmīļiem un pavāriem siera dienā viesojās biedrības “Siera klubs” un piena pārstrādes uzņēmuma “Elpa” pārstāvji.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz