Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Topošie pavāri izmēģina senās receptes

Topošie pavāri izmēģina senās receptes
10.06.2010 21:20

Atslēgvārdi

Kas no seno ēdienu receptēm atrodams vietējo saimnieču un šefpavāru krājumos un kā tās adaptēt mūsdienu virtuvē – to tagad zina Liepājas topošie pavāri, kas piedalījās Tūrisma un tekstila skolas projektā “Nacionālā virtuve – veselīgs uzturs mūsdienās”.

Pie projekta dalībniekiem viesojāmies brīdī, kad viņi no ekoloģiskas pārtikas gatavoja grūbu risoto.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz