Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Joprojām izmeklē šausminošo avāriju, kurā smagas traumas guva sieviete un nepilnu gadu veca meitenīte

Joprojām izmeklē šausminošo avāriju, kurā smagas traumas guva sieviete un nepilnu gadu veca meitenīte
Foto: aculiecinieks
27.11.2019 07:09

"Kurzemes Vārds"

Jūlija beigās uz autoceļa “Liepāja – Lietuvas robeža” notikušo avāriju, kurā, apgāžoties un ielidojot grāvī automašīnai, smagas traumas guva gan tās vadītājs, gan divi pasažieri – sieviete un nepilnu gadu veca meitenīte, policija joprojām izmeklē, noskaidroja “Kurzemes Vārds”.

Jau rakstījām, ka 1992.gadā dzimušais vīrietis automašīnu “Opel Astra” vadīja ne tikai stiprā reibumā (2,20 promiles), bet arī bez tiesībām.

Avārijā vissmagāk cieta pasažieres, 1994. gadā dzimusi sieviete, kuru nogādāja medicīnas iestādē, un 2018. gadā dzimusī meitenīte, bet pats avārijas izraisītājs ārstējās ambulatori.

Par to, ka bērns toreiz negāja bojā, lielā mērā jāpateicas tūlīt pēc negadījuma garām braucošajiem vīriešiem, kuri pamanīja šosejas vidū rāpojam zīdaini un nepalika vienaldzīgi, informēja policiju, mediķus, kā arī apturēja citas automašīnas. Par notikušo uzsāka kriminālprocesu.

Uz jautājumu, kāpēc tik ilgi notiek izmeklēšana, Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova atbildēja: “Jebkura kriminālprocesa izmeklēšanu paildzina ekspertīzes, kuras neveic Valsts policija, bet gan cita kompetenta iestāde – Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centrs, kurš pieprasījumus pēc ekspertīzēm dažādos kriminālprocesos, administratīvās lietvedībās un civilprocesos, pamatojoties uz fiziskas vai juridiskas personas iesniegumu, saņem no visas Latvijas, turklāt ne tikai no Valsts policijas. Jāpiebilst, ka jebkurā kriminālprocesā, kurā ir cietušie, obligāta prasība ir sagaidīt dokumentus no medicīnas iestādes par miesas bojājumu smaguma pakāpi, arī tos medicīnas iestāde neizsniedz uzreiz. Tāpat šādos kriminālprocesos tiek veiktas darbības, lai nostiprinātu iegūtos pierādījumus.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz