Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Policija, izmeklējot nežēlīgo uzbrukumu sievietei netālu no kluba “Fontaine Palace”, sadarbojas ar kaimiņvalsts likumsargiem

Policija, izmeklējot nežēlīgo uzbrukumu sievietei netālu no kluba “Fontaine Palace”, sadarbojas ar kaimiņvalsts likumsargiem
11.05.2012 15:46

Policija, izmeklējot pirms vairāk nekā pusotra gada pastrādāto nežēlīgo uzbrukumu sievietei netālu no Liepājas kluba “Fontaine Palace”, sadarbojas arī ar kaimiņvalsts likumsargiem.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja priekšnieks Raimonds Ķervijs žurnālistiem piektdien pastāstīja, ka Lietuvas un Igaunijas policijai nosūtīts uzbrucēja DNS paraugs, lai noskaidrotu, vai vainīgais nav meklējams kādā no šīm valstīm.

Viņš norādīja, ka līdz šim izmeklēšanā paveikts apjomīgs darbs – pārbaudīti vairāk nekā pussimts cilvēku, kā arī ekspertīzes norīkošanai nosūtīti vairāki DNS profili. Izmeklēšana šajā lietā joprojām turpinās.

Jau ziņots, ka notikušais noziegums Liepājā izraisīja plašu sabiedrības rezonansi, jo tik nežēlīgs uzbrukums pēdējo gadu laikā pilsētā nav piedzīvots.

Uzbrukums sievietei notika 2010. gada oktobrī. Netālu no mūzikas kluba “Fontaine Palace” tika atrasta nežēlīgi piekauta un izvarota 22 gadus veca sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Policija iepriekš apstiprināja, ka no vardarbīga uzbrukuma Stūrmaņa ielā cietusi jauna sieviete, taču atturējās izpaust sīkāku informāciju galvenokārt upura interešu dēļ, jo sieviete cietusi arī no seksuālas vardarbības.

Cietusī pilsētā bija ieradusies atpūsties. Viņai uzbrukts naktī no 16. uz 17.oktobri, un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ piekautā sieviete atrasta. Viņu nejauši pamanījusi kāda viesnīcas “Fontaine Royal” darbiniece, kura domājusi, ka pagalmā aiz viesnīcas kompleksa guļ kāds piedzērušais.

Pēc aculiecinieku teiktā, uzbrucējs, visticamāk, upuri sitis ar akmeņiem vai kādu citu smagu priekšmetu. Sieviete piekauta tik smagi, ka vairāki sanākušie nespējuši saņemties viņu ienest telpā.

BNS

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz