Otrdiena, 19. marts Jāzeps, Juzefa
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sievietei izkrāpj automašīnu; vainīgais tajā pašā dienā noķerts, braucot bez tiesībām un alkohola reibumā

Sievietei izkrāpj automašīnu; vainīgais tajā pašā dienā noķerts, braucot bez tiesībām un alkohola reibumā
Foto: liepajniekiem.lv
19.11.2019 16:09

liepajniekiem.lv

Piektdien, 15.novembrī, Valsts policijā (VP) saņemta informācija no kādas sievietes par to, ka viņai Liepājā ir izkrāpta automašīna. Viņa internetā bija ievietojusi sludinājumu, ka pārdod savu automašīnu, uz ko atsaucies kāds vīrietis. Šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek pirmstiesas izmeklēšana.

“13.novembrī vīrietis, potenciālais automašīnas pircējs, atsaucoties uz sludinājumu un pēc vienošanās, ieradies uz norunāto vietu. Izmantojot uzticēšanos un apvārdojot sievieti, uzstājīgi un ar viltu panāca vēlamo – sieviete atdevusi viņam automašīnas atslēgas, kā rezultātā viņš ar automašīnu aizbraucis,” stāsta VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Vīrietis bija solījis naudu par automašīnas iegādi pārskaitīt, taču tā kā tas netika izdarīts, 15.novembrī sieviete Valsts policijā uzrakstīja iesniegumu par izkrāptu automašīnu.

Valsts policija, reaģējot uz saņemto informāciju, minēto transportlīdzekli tajā pašā dienā apturēja Liepājā, Brīvības ielā. Veicot alkohola pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis to vadījis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē.

“Viņa izelpā konstatētas 0,72 promiles alkohola, tāpat vīrietim nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Valsts policijā ir uzsākti kriminālprocesi par izkrāptu automašīnu un par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē un bez tiesībām,” tā M.Šeršņova.

Valsts policija aicina iedzīvotājus pirms darījuma slēgšanas izvērtēt visus iespējamos riskus un vēlams preci nodot pircējam klātienē tikai pēc tam, kad saņemta samaksa.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz