Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina atbalstīt “Dzejas sportotājus”

Aicina atbalstīt “Dzejas sportotājus”
Foto: Publicitātes
08.09.2017 11:37

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

12. septembrī plkst. 20.00 ikviens literatūras cienītājs aicināts uz Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas zāli, kur Dzejas dienu ietvaros notiks nebijis pasākums – ”Dzejas sports”. Trenēties dzejā mudinās Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļa kopā ar ģimnāzijas jauniešiem, portāls uzzināja Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļā.

Aktieris, Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas un ”Dzejas sporta” žūrijas pārstāvis Ēriks Vilsons stāsta, ka visiem ir zināms – ja gribi gūt panākumus sportā, ir jātrenējas. Līdzīgi esot ar dzeju: ”Dzejas sports, ja drīkst tā izteikties, ir treniņa metode. Dzejas treniņa metode. Ar to mēs varam pārbaudīt savas spējas, nekaunību un gatavību tapt par dzejnieku. Joks, bet zināma daļa patiesības tur tomēr ir.”

Pasākumā vidusskolēnu komandas sacentīsies vairākos raundos. Dažādos uzdevumos tiks pārbaudītas spējas lasīt un rakstīt dzeju. Kā jau sportā, dzejas sacensības vērtēs tiesneši. Uzvarētāji un dalībnieki saņems balvas. Jauniešiem nozīmīgs ir liepājnieku un dzejas cienītāju atbalsts, jo tieši līdzjutēji būs tie, kas noteiks skatītāju simpātiju balvu ieguvējus.

”Dzejas sports ir atļaušanās katram piedalīties dzejas dienās kā dzejniekam. Sajust sevī dzejas dziedinošo spēku un aicinājumu,” uz ”Dzejas sportu” aicina Ē.Vilsons.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz