Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina iepazīt krāsu nozīmi

Aicina iepazīt krāsu nozīmi
09.03.2009 13:13

Atslēgvārdi

Šotrešdien, 11.martā, no pulksten 18 līdz 20 galerijā “Krāsu aplis” notiks krāsu terapijas nodarbība, informēja tās organizatori. Par krāsu ietekmi stāstīs Gunta Bauģe: “Krāsu terapijā krāsu izmanto pašnovērtējuma paaugstināšanā, tā palīdz atslābināties, pretoties stresam un saslimšanai, palīdz izmantot radošās spējas, risināt problēmas un attīstīt savas spējas.”

“Cilvēkam piedzimstot, viena no pirmajām maņām ir krāsu sajūta – pat māti bērns sākumā uztver kā krāsas, smaržas un garšas apvienojumu. Pirmās krāsas, ko mēs spējām uztvert, ir sarkanā un dzeltenā, jo tām esot viszemākā frekvence. Bet jau kā pieauguši cilvēki krāsas saredzam vienlaikus trijos līmeņos: apzinātajā, zemapziņas un bezapziņas. Katrai krāsai ir arī sava vibrācija, līdz ar to ķermenis krāsas uztver ne tikai ar redzi, bet ar katru ķermeņa šūnu. Un, aizpildot savu dzīves telpu ar vajadzīgajām krāsām, iespējams ievērojami ietekmēt gan savu, gan apkārtējo cilvēku pašsajūtu…” tā nodarbības organizatori.

Dalības maksa Ls 3. Līdzi jāņem 12 krāsu guašu komplektiņš, ota vai arī to vietā eļļas krītiņu komplekts. Tiks zīmēta mandala, jo tai mākslas terapijā ir īpaša nozīme. Par savu dalību nodarbībā lūgums iepriekš paziņot pa e-pastu [email protected].

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz