Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina māksliniekus gatavoties rudens izstādei

Aicina māksliniekus gatavoties rudens izstādei
01.09.2006 08:48

0

Atslēgvārdi

Liepājas muzejs gatavo rudens lielizstādi “Līdz – dalība līdz”, kuru iecerēts atklāt 18.oktobrī un aicina māksliniekus gatavoties šim ikgadējam notikumam. Ja iepriekšējo gadu izstādēs stājmāksla un lietišķā māksla bija kopīgi aplūkojama muzeja lielajā zālē, tad šogad izstādes rīkotāji veidos divas atšķirīgas ekspozīcijas, katrai iedalot savu telpu. Izstādes rīkotāji pieņēmuši izaicinājumu un aicina arī dažādu žanru māksliniekus savos darbos pievērsties jautājumiem: “Cik lietišķa var būt māksla? Mākslas lietotājs vai lietojam mākslu!”

Līdzīgi kā pērn, Liepājas domes Kultūras pārvalde  piešķīrusi balvu fondu mākslinieku prēmēšanai. Tātad arī šogad šim nolūkam izveidota žūrija lems par naudas balvu piešķiršanu izstādes dalībniekiem un par Liepājas muzeja speciālbalvu – telpām vienam māksliniekam personālizstādes rīkošanai nākamajā gadā, nepiemērojot telpu nomas atlīdzību. Jāpiebilst, ka mākslinieki tiks prēmēti par ieguldījumu jaunradē un neparastu sava viedokļa atainošanu, netiks nominēti subjektīvi labākie vai veiksmīgākie. Detalizētu informāciju sniedz Liepājas muzeja projektu vadītāja Ilze Zariņa.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz