Sestdiena, 18. maijs Inese, Inesis, Ēriks
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina piedalīties projektu konkursā

Aicina piedalīties projektu konkursā
Foto: Egons Zīverts
19.01.2017 15:58

"Kurzemes Vārds"

Lai Liepājā veicinātu jaunrades procesus un pilsētas iedzīvotāju līdzdalību kultūras dzīves norisēs, Liepājas Kultūras pārvalde piedāvā piedalīties kultūras projektu konkursā, paredzot sadalīt 40 000 eiro lielu līdzfinansējumu. Konkursā var piedalīties projekti, kurus realizē Liepājā un kuru rezultāti ir sabiedriski nozīmīgs ieguvums pilsētai. Projektu pieteikumus varēs iesniegt no  24. janvāra līdz 21. februārim.

Projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Liepājas pilsētai nozīmīgu projektu īstenošanu dažādās kultūras nozarēs, kā arī starpdisciplinārus projektus.

2017. gadā projektu konkurss tiek izsludināts vienu reizi, nosakot projektu realizēšanas termiņu no 2017. gada 27. marta līdz 2018. gada 26. martam. Pirms iesniegt projektu, pretendenti aicināti iepazīties ar nolikumu un tā pielikumiem Liepājas Kultūras mājaslapā www.liepajaskultura.lv sadaļā “Projekti” no 24. janvāra. Piešķirtā finansējuma apjoms vienam projektam ir no 500 līdz 5000 eiro. Rezultāti būs zināmi pēc 14. marta.

Projektu pieteikumi pēc konkursa izziņošanas laikus iesniedzami, aizpildot elektronisko pieteikumu anketu Kultūras pārvaldes mājaslapā, anketas saņemamas arī pārvaldē Liepājas Latviešu biedrības nama otrajā stāvā un iesniedzamas personīgi vai sūtot pa pastu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz