Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz bezmaksas Vecgada koncertu baptistu Pāvila draudzē

Aicina uz bezmaksas Vecgada koncertu baptistu Pāvila draudzē
Foto: Publicitātes
16.12.2019 12:43

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

31.decembrī no pulksten 23 līdz 23.40 Liepājas baptistu Pāvila draudzes baznīcā notiks ikgadējais Vecgada koncerts, kurā liepājniekus un Liepājas viesus priecēs mūziķi Laima Dimanta un Edgars Rakovskis, portālam liepajniekiem.lv vēsta Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldes pārstāve Daira Bērtule.

Koncertā duets izpildīs dažādu latviešu autoru – Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Ingus Ulmaņa, Māra Lasmaņa, Ainara Virgas, Raimonda Paula – mūziku. Tostarp apmeklētāji dzirdēs arī pašu solistu radītas kompozīcijas.

Laima Dimanta ir dziedātāja, mūzikas un tekstu autore. Ieguvusi maģistra grādu Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijā. Sevi pierādījusi kā soliste dažādos sadarbības projektos un televīzijas raidījumos. Kopā ar ”Māsām Dimantām” kopš 2013.gada koncertē Latvijā un ārpus tās. 2015.gadā izdevusi solo albumu ”Mieram”. Šobrīd līdzdarbojas Arstarulsmirus gaidāmā albuma ”Skatu punkti” tapšanā, kā arī kopā ar Edgaru Rakovski strādā pie projekta ”Atāls. Dimanti. Rakovskis” albuma.

Edgars Rakovskis atpazīstamību guvis kā grupas ”Relicseed” dibinātājs, mūziķis, aranžētājs un tekstu autors. Grupas izdotie ieraksti ieguvuši apbalvojumus ASV (”14th Annual Independent Music Awards” 2014) un Latvijā (”Zelta Mikrofons” 2018). Šobrīd Edgars muzicē arī grupā ”The Factor”.

Laimas un Edgara sadarbība aizsākās ar iepazīšanos nodibinājuma ”Fonds Līdzskaņa” radošajā nometnē, kas vieno mūziķus dziesmu rakstīšanā ar mērķi palīdzēt grūtībās nonākušiem kolēģiem.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz