Ceturtdiena, 16. maijs Edijs, Edvīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz forumu par kultūras mantojumu

Aicina uz forumu par kultūras mantojumu
17.08.2010 07:00

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija aicina līdz 20. augustam pieteikties 4. Baltijas jūras reģiona kultūras mantojuma forumam “Kultūras mantojums — mūsdienu izaicinājums”, kas no 8. līdz 11. septembrim notiks Rīgā.

“Šādi forumi ir diskusiju iespēja reģionālā un Eiropas līmenī par kultūras mantojuma saglabāšanu un aizsardzību. 4. Baltijas jūras reģiona kultūras mantojuma forumā “Kultūras mantojums — mūsdienu izaicinājums” dažādi speciālisti aplūkos kultūras mantojuma saglabāšanas jomu kā mūsdienu izaicinājumu Baltijas jūras reģiona kvalitatīvas cilvēka dzīves telpas veidošanā,” informē inspekcijas Kultūras mantojuma politikas daļas vadītājas vietniece Katrīna Kukaine. Viņa stāsta, ka pieredzes apmaiņai un diskusijām izvēlētas četras tēmas — “Vēsturisko ēku ietekmes uz vidi novērtējums”, “Kultūras mantojuma restaurācija un autentiskums”, “Kultūras mantojums un mūsdienu arhitektūra”, “Kultūras mantojums kā sabiedrības labums vietējā un reģionālajā attīstībā”.

Forumā aicināti piedalīties starptautiski atzīti savas jomas speciālisti no dažādām Baltijas jūras reģiona valstīm, kā arī no Eiropas valstīm un institūcijām, Baltijas valstu kultūras mantojuma speciālisti, kultūras pieminekļu saimnieki, arhitekti, plānotāji, būvnieki, būvinženieri, ekonomisti, attīstītāji, profesionālo apvienību, izglītības un zinātniskās pētniecības iestāžu, pašvaldību, nevalstisko un starptautisku organizāciju un muzeju pārstāvji, kā arī ieinteresētie politiķi. Forums ir bez maksas, taču jāņem vērā, ka dalībnieku skaits ir ierobežots.

“Kurzemes Vārds”

 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz