Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz ģimenes dienas sarīkojumiem

Aicina uz ģimenes dienas sarīkojumiem
07.05.2012 17:53

Atslēgvārdi

Atzīmējot Mātes un Starptautisko ģimenes dienu, sestdien, 12. maijā, pulksten 15.00 Liepājas Universitātes Aktu zālē jauktais koris “Lauma” ikvienu aicina uz ģimenes dienas koncertu “Viss ģimenei”, bet Bērnu teātris Liepājas Leļļu teātrī pulksten 16.00 uz teātra izrāžu fragmentu kaleidoskopu “Es savai māmiņai”.

Nedēļas nogalē visā Latvijā gan ar publiskiem, gan ģimeniskiem svētku sarīkojumiem tiks atzīmēta Mātes diena, savukārt nākamnedēļ – Starptautiskā ģimenes diena. Šiem svētkiem par godu 12. maijā pulksten 15.00 Liepājas Universitātes Aktu zālē uz ikgadējo koncertu ”Viss ģimenei” aicina Mirdzas Paipares vadītais Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktais koris ”Lauma”, kurš kopā ar Sondras Krauzes vadītās bērnu vokālās studijas ”Pērlītes” mazajiem dziedātājiem, Austras bērniem, koncertmeistari Āriju Helmūti un biedrības ”Mūzikas un mākslas centrs” audzēkņiem radīs svētku noskaņu ikvienam koncerta apmeklētājam. Tajā pirmoreiz izskanēs arī Viļņa Kronberga īpaši korim radītā aranžija Ulda Ozola dziesmai ”Nesaki man neko”, informē Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja Anda Birkenberga.

Savukārt pulksten 16.00 Liepājas Leļļu teātrī uz teātra izrāžu fragmentu kaleidoskopu ”Es savai māmiņai” ielūdz Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Bērnu teātra dalībnieki un režisore Vita Pētersone. Divdaļīgais uzvedums būs kā mazo aktieru sveiciens mīļajām māmiņām viņu īpašajā dienā un atskaites punkts par gada laikā paveikto. Tajā ar literāriem sirdspukstiem un izspēlētiem izrāžu fragmentiem no H.K.Andersena pasakas “Cūkgans” un Ē.Kūļa “Rūķēnu domu pasaciņas” skatītājus priecēs gan Bērnu teātra dalībnieki, gan draugi no Liepājas Centra sākumskolas 3. klases teātra.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz