Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz jubilejas koncertu ”Pērlīšu lidojums”

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra bērnu vokālais ansamblis ”Pērlītes” un vadītāja Iveta Logina aicina kopā svinēt ansambļa 10. jubileju koncertā ”Pērlīšu lidojums”.

Aicina uz jubilejas koncertu ”Pērlīšu lidojums”
Foto: publicitātes
23.09.2020 16:36

liepajniekiem.lv

Ģimenes ar bērniem un visi citi interesenti ir gaidīti šo sestdien, 26.septembrī, pulksten 14.00 Liepājas Latviešu biedrības namā, portālu liepajniekiem.lv informēja Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere.

Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē uz skatuves satiksies dažādu vecumu dziedātāji – mazie ”Pērļuki”, kam pašlaik ir 6 gadiņi; vidējās grupas ”Pērlītes”, kas nemainīgā sastāvā dzied jau sesto gadu, un vecākās grupas ”Pērles”, kas kopā vairs nemuzicē, bet dziedājušas ansamblī no tā pirmsākumiem. Koncertu kuplinās ”Pērlīšu” dibinātāja un pirmā vadītāja Sondra Beitāne ar saviem tagadējiem audzēkņiem no Rīgas Skolēnu pils un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālais ansamblis ”Šokolāde” Daigas Ozolas vadībā. Koncerta mākslinieciskā vadītāja – Iveta Logina.

Ieeja jubilejas koncertā ir bez maksas. Lūdzam ņemt vērā, ka katram apmeklētājam, saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem, jābūt personalizētai ieejas biļetei. Bezmaksas biļetes var saņemt SIA ”Biļešu paradīze” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz