Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz Melngaiļskolas meiteņu kora un bigbenda koncertu

Aicina uz Melngaiļskolas meiteņu kora un bigbenda koncertu
Foto: Andris Gertsons
12.05.2016 12:04

liepajniekiem.lv

Pirmdien, 16.maijā, pulksten 18.00 Melngaiļa koncertzālē notiks koncerts, kurā uzstāsies divi spilgtākie skolas muzikālie kolektīvi – meiteņu koris un bigbends, kā arī piedalīsies Vemdingas (Vācija) reālskolas bigbends, portālam pavēstīja Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas metodiķe Irita Kalēja.

Aprīļa sākumā Melngaiļskolas meiteņu koris ar diriģentu Andri Kontautu devās koncerttūrē uz Vāciju, kur sniedza trīs koncertus. Visos koncertos koncertzāles bija piepildītas, koris tika uzņemts ar lielām ovācijām un grandioziem aplausiem. Koncertos liepājnieces uzstājās gan dziedot vienas pašas, gan muzicējot kopā ar vācu jauniešu bigbendu.

Jau 12.maija pievakarē atbildes vizītē Liepājā ieradīsies 24 jaunie mūziķi no Vācijas. Sadarbības partneri ir izrādījuši lielu interesi gan par izglītības un kultūrizglītību sistēmu Latvijā, par Liepāju un arī par latviešu nacionālajām tradīcijām.

Pirmdienas, 16.maija, pievakarē ikviens liepājnieks ir aicināts uz Melngaiļa koncertzāli, kurā varēs baudīt sadraudzības koncertu, kurā piedalīsies Liepājas mūzikas vidusskolas meiteņu koris diriģenta Andra Kontauta vadībā, Melngaiļskolas bigbends ar Jāni Ivuškānu priekšgalā, kā arī ar Vemdingas reālskolas bigbends ar diriģentu Heinzu Zommereru. 

Ieeja koncertā ir bezmaksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz