Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ainara Mielava audiobiogrāfija

Ainara Mielava audiobiogrāfija
12.11.2010 07:00

Atslēgvārdi

Šovakar pulksten 19 Liepājas Latviešu biedrības namā ar aptuveni divas stundas garu koncertprogrammu divās daļās viesojas dziedātājs Ainars Mielavs un viņa grupa “Pārcēlāji”.

“Audiobiogrāfijā”, kā A. Mielavs nodēvējis jauno programmu, skanēs dziesmas, kas sacerētas un skaņuplatēs izdotas pēdējo 20 gadu laikā. Būs dzirdami gan vecie, labie grupas “Jauns mēness” skaņdarbi “Tavs superveikals”, “Horizonts” un “Kad mēness jūrā krīt”, gan A. Mielava solo karjeras dziesmas “Labradors”, “Tu saviļņoji mani”, gan tautas dziesmas “Ai, jel manu vieglu prātu”, “Tumša nakte, zaļa zāle” un citas.

“Tā ir dziesma par diviem krastiem – savējo un pasaules. Par allaž mainīgo attālumu starp tiem. Tā ir dziesma par draudzību. Arī mīlestību, protams. Un to, kas notiek, kad mēness iekrīt jūrā un tur arī paliek – vienmēr jauns. To, kā Džonijs Kešs cīnījās, mīlēja, ticēja un nomira laimīgs. Tā ir dziesma no pieredzes, izslimotas slavas, neizsapņota sapņa un spējas atšķirt būtisko no liekā. Dziesma no dzīves,” par Ainara Mielava un Ginta Solas radīto mūziku raksta Klāss Vāvere. Bet paši pārcēlāji piebilst: “Mūsu dziesmas ir tās, kas par mums pastāsta visvairāk. Viņu dēļ mēs satikāmies un esam joprojām kopā.”

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz