Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Alda Kļaviņa personālizstāde “Tikai jūra un debesis”

Alda Kļaviņa personālizstāde “Tikai jūra un debesis”
12.09.2008 11:52

No 12. septembra līdz 15. oktobrim ”Promenade Hotel” semināru zālē ”Vites spīķeris” ( 2. stāvā) būs mākslinieka Alda Kļaviņa personālizstāde ”Tikai jūra un debesis”. Tikšanās ar mākslinieku un izstādes atklāšana piektdien, 12.septembrī plkst. 18.00. Izstāde skatāma ar Liepājas kultūras pārvaldes atbalstu projekta ”Liepājnieku mākslas pulss dizaina viesnīcā ”Promenade Hotel”- II cikls” ietvaros.

Tāpat kā mākslinieka Alda Kļaviņa 70. jubilejas izstādē ”Ejot neatskatos” Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē maijā, arī šī personālizstāde nebūs atskats pagātnē. Izstādē būs apskatāmi pārsvarā šajā gadā gan ar eļļu, gan akrilu gleznoti darbi. 

“Šajās gleznās beidzot esmu pievērsies tai tēmai, kas mūs pavada ikdienā ar savu mūžības ritmu un neprognozējamām pārvērtībām katru nākošo mirkli. Mani šī iespēja valdzina un rosina tieši neparedzamības dēļ , jo katrs mirklis nākotnē piedāvā jaunas, neizsmeļamas iespējas.”

Mākslinieks Aldis Kļaviņš

Aldis Kļaviņš ir teicams zīmētājs, to rāda ne tikai viņa ogles zīmējumi, bet arī glezniecības darbi. Mākslinieks ir mainīgs gan savā paštēlā, gan mākslā, mīl pārsteigt un izaicināt, strādā stājglezniecībā, ir vērīgs raksturotājs, portretējis daudzus kultūras darbiniekus, viņa otai raksturīgs spilgts, kontrastains gleznojuma veids ar sakāpinātu, spriegu ritmiku.

Jāatgādina, ka Aldis Kļaviņš mācījies Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolas Tēlniecības nodaļā, absolvējis Kultūras darbinieku tehnikumu un Mākslas akadēmijas Glezniecības nodaļu. Viņš 14 gadus veiksmīgi vadīja Mākslinieku savienības Liepājas organizāciju, desmit gadus strādāja Lietišķās mākslas vidusskolā, arī direktora amatā, pēc tam 22 gadus Liepājas teātrī par galveno mākslinieku, tagad ir Pedagoģijas akadēmijas asociētais profesors.

Sintija Zīverte,
“Promenade Hotel” Pārdošanas un mārketinga vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz