Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Alu Cilvēks” pirmoreiz dodas uz Kurzemi!

”Alu Cilvēks” pirmoreiz dodas uz Kurzemi!
20.12.2006 16:50

0

Atslēgvārdi

Populārā teātra izrāde “Alu Cilvēks”, kuru Latvijā jau ir noskatījušies vismaz 30 000 cilvēku, 5.janvārī plkst.19:00 tiks izrādīta Liepājas teātrī.  Galveno lomu šoreiz atveidos talantīgais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis. Pagājušā sezona izrādei bija ļoti veiksmīga, jo pateicoties lielajai skatītāju interesei bija izpārdotas visas izrādes Rīga, kā arī bija nepieciešams pārdod papildvietas visās pilsētās, kur izrāde viesojās – Limbažos, Kuldīgā, Cēsīs, Krustpilī un Siguldā.

Martā izrādes producents Artūrs Mednis ieguva efektīvākās mārketinga kampaņas Lielo balvu mārketinga sasniegumu konkursā ”Password 2005”. “Alu Cilvēka” teksts un arī adaptācija Latvijas situācijai pati par sevi ir patiešām asprātīga un ļoti trāpīga – tiek pieminēts gan ”Ainas šovs”, gan ”Dāvidšovs”, gan dažādi populāri aktieri, televīzijas dīvas, politiķi, u.c.. Latvijā tas ir pirmais šāda žanra – viena cilvēka izrāde – iestudējums.. Kur slēpjas izrādes panākumu atslēga? ”Alu Cilvēks” smieklīgā veidā izskaidro to, kas laiku laikos cilvēkus interisē vairāk par visu – dzimumu atšķirības.

 Ja vēlaties noskatītes patiešām izklaidējošu izrādi, nevis tādu, kas kārtējo reizi liek iedziļinaties problēmās vai pasaules samaitātībā, tad jums vēl ir pēdējā iespēja šosezon apmeklēt šo izrādi. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju par dzīvi patiesā, reālistiskā, humoristiskā un ar mīlestību patiesā veidā. Kas padara sievieti par sievieti un kas – vīrieti par vīrieti. Kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes? Kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies? Kāpēc sarunas vīriešu starpā ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties šo lielisko komēdiju.

Informācija:
Linda Igolniece,
Jaffa Riga

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz