Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ar koncertu noslēgsies tautas deju festivāls “Sudmaliņas”

Ar koncertu noslēgsies tautas deju festivāls “Sudmaliņas”
Foto: Publicitātes
09.07.2019 15:02

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Svētdien, 14.jūlijā, Liepājā norisināsies 9.Starptautiskā tautas deju festivāla ”Sudmaliņas” noslēguma pasākumi, informē Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra pārstāve Iveta Štelmahere.

Pulksten 18.30 dejotāji dosies Svētku gājienā no piejūras parka, pa Kūrmājas prospektu līdz laukumam blakus koncertzālei ”Lielais Dzintars”, kur pulksten 19 notiks noslēguma koncerts ”Noslēpties aiz deviņām atslēgām”. 

Koncertā piedalīsies deju kolektīvi no Kuldīgas novada un Rīgas, viesi no Polijas, Ukrainas, Krievijas, Bulgārijas, Serbijas, kā arī eksotiskās Kipras, Indonēzijas, Čīles un Indijas. Festivāla dalībnieki piedāvās noskatīties fragmentus no savām deju programmām, bet Liepājas deju apriņķa dejotāji skatītājus un festivāla viesus priecēs ar īpašu kurzemnieku velti. Koncerta izskaņā tiks apbalvoti deju grupu konkursa laureāti. Noslēguma koncertu veido mākslinieciskais vadītājs, horeogrāfs Jānis Purviņš un režisors Jānis Siliņš.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

No 9. līdz 14. jūlijam Rīgā, Siguldā, Kuldīgā un Liepājā norisinās 9.Starptautiskais tautas deju festivāls ”Sudmaliņas” – vērienīgākais festivāls skatuviskās dejas jomā Latvijā, kura mērķis ir pulcēt kopā Latvijas un dažādu pasaules valstu dejotājus, kas radoši pēta, iepazīst un pārmanto tautas dejas tradīcijas. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz