Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ar liepājnieces līdzdalību

Ar liepājnieces līdzdalību
Foto: Publicitātes
18.08.2016 07:01

"Kurzemes Vārds"

Līdz 30. augustam Kalnciema kvartāla galerijā apskatāma mākslinieču Rasas Šulcas un Daces Dēliņas-Lipskas izstāde “Un vilks”. Atsaucoties uz pasaku par Sarkangalvīti, izstāde ir par neparastajām attiecībām ar savu “iekšējo zvēru”, sastopot to klusā meža ielokā.

Mākslinieču duetā kopā ar gleznotāju Rasu Šulci piedalās arī liepājniece Dace Dēliņa-Lipska, kuras personālizstādes pirms dažiem gadiem bija skatāmas galerijā “UPB” un Liepājas muzejā. D. Dēliņa-Lipska mācījusies Rīgas Lietišķās mākslas koledžā,  studijas turpinājusi Latvijas Mākslas akadēmijā, ieguvusi bakalaures grādu modes dizainā. No 2001. gada viņa studējusi figurālās glezniecības meistardarbnīcā, 2003. gadā ieguvusi humanitāro zinātņu maģistres grādu mākslā. Kopizstādēs un dažādos modes un mākslas projektos viņa piedalās kopš 1998. gada, viņas darbi atrodas Liepājas muzeja kolekcijā un privātkolekcijās Latvijā un ārzemēs. Mākslinieces nozīmīgākais iedvesmas avots ir cilvēks. Interese par modi un glezniecība organiski savijušās, radot modes ilustrācijai raksturīgo ekspresīvo līniju, viegli kāpināto izteiksmi un krāsu kontrastus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz