Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ar sarīkojumu “Mēs esam!” atklāj sezonu

Ar sarīkojumu “Mēs esam!” atklāj sezonu
Foto: Andris Gertsons
22.09.2015 15:20

liepajniekiem.lv

Vakar, 21. septembrī, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošie kolektīvi pulcējās sezonas atklāšanas sarīkojumā ”Mēs esam!” Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē.

Liepājas Latviešu biedrības namā šogad jau 24. sezonu uzsāk 25 radoši un aktīvi Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra amatiermākslas kolektīvi, kas labprāt uzņem jaunus dalībniekus. Neatkarīgi no ikdienā veicamajiem darba pienākumiem un profesijas, ikvienam tiek piedāvātas plašas iespējas radoši izpausties kādā mākslas jomā – tautas dejā un folklorā, vokālajā, teātra, lietišķajā vai foto mākslā. Darbojoties kādā amatiermākslas kolektīvā, nereti tiek atrasti arī domubiedri dzīvē – tas ir īpašs draugu loks.

Šīs sezonas pirmās satikšanās svētkos ”Mēs esam!” ikvienam bija iespēja sastapt Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošo kolektīvu dalībniekus, to vadītājus un gūt nelielu ieskatu par pagājušajā sezonā paveikto un sasniegto, kā arī uzzināt šīs sezonas lielākos notikumus.

Joprojām aktīvi norit jauno dalībnieku pieteikšanās un uzņemšana Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra kolektīvos, uzsākot jauno 2015./2016. sezonu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz