Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklās izstādi “Lina fantāzijas”

Atklās izstādi “Lina fantāzijas”
01.05.2008 10:21

0

Tautas mākslas biedrība ”Saiva” 6. maijā plkst. 16.00 Latviešu biedrības namā atklās izstādi ”Lina fantāzijas”, kura būs apskatāma līdz mēneša beigām. Šāda veida izstāde, kurā vienkopus apskatāmi tik daudz un dažāda veida lina izstrādājumi, Liepājā tiek organizēta pirmo reizi. Kā uzsver Liepājas Amatnieku biedrības vadītāja Ilze Jansone, lins ir mūžīgi moderns materiāls un ir pieprasīts visās valstīs un visos laikos.

Izstādē lielākoties tiks piedāvāti ”Saivas” aušanas darbnīcās tapušie lina izstrādājumi no etnogrāfijas līdz mūsdienām ar praktisku pielietojumu – galdauti, dvieļi, salvetes, palagi, segas utt. Būs apskatāmi arī mākslinieku darbnīcās tapušie apģērbi, kuros lins kombinēts ar filcu.

Izstādes noslēgumā maija beigās izstrādājumus varēs arī iegādāties. Interesentiem būs sagatavotas arī šo izstrādājumu cenu lapas.

Kā jau informējām, Jurģu dienā Amatnieku namā atklāja amatnieku izstrādājumu veikalu – salonu, kurā pilsētas iedzīvotāji un viesi katru darba dienu ar minimālu uzcenojumu var iegādāties dažādus Liepājas amatnieku izstrādājumus, tajā skaitā – arī linu. Vienlaikus arī tūristi un citi interesenti var apmeklēt tikko izremontēto radošo darbnīcu un vērot šo izstrādājumu tapšanas procesu.

Gunta Jākobsone,
Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz