Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atzīmēs Frankofonijas dienu

Atzīmēs Frankofonijas dienu
Foto: Egons Zīverts
04.04.2017 15:23

liepajniekiem.lv

Lai popularizētu skanīgo franču valodu un veicinātu skolēnu interesi par franču valodu un kultūru, ceturtdien, 6.aprīlī, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā notiks Frankofonijas svētku pasākums Liepājas skolu audzēkņiem, portāls uzzināja Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā.

Pasākums tiek rīkots katru gadu par godu Frankofonijas svētkiem, ko atzīmē visā pasaulē. Tajā piedalīsies skolēni no Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas, J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas, Liepājas valsts 1.ģimnāzijas, Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5.vidusskolas, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas, 7.vidusskolas un arī studenti no Liepājas Universitātes.

Pasākumu apmeklēs un skolēnu priekšnesumus vērtēs Francijas Institūta Latvijā direktora vietniece atašejs franču valodas un izglītības jautājumos Carole Desbois.

Pasākumu rīko Liepājas franču valodas skolotāju metodiskā apvienība.

Uzziņai:

Frankofonijas svētki visā pasaulē tiek svinēti 20.martā. Frankofonijas diena ir veltīta franču valodai, kas vieno 200 miljonu runātāju visā pasaulē. Frankofonijas dienu mērķis ir veicināt interesi par franču valodas apguvi, kā arī iepazīstināt sabiedrību ar Frankofoniju un tās izpausmes formām – mūziku, teātri, literatūru, mākslu, kino un citām jomām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz